≫ 

NE IZLAZITE BEZ KAPA I ŠALOVA: U Srbiji jutro hladno s mrazom i maglom

Najniža temperatura od -5 do -1 C, najviša od 0 do 3 C

  • 0

U Srbiji će ujutro biti slab do umeren mraz i ponegde magla. U toku dana na severu pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno i u većem delu suvo.

 

Samo još ponegde na planinama biće provejavanje snega, uglavnom ujutro i pre podne. Vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni.

 

Najniža temperatura od -5 do -1 C, najviša od 0 do 3 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 

U Beogradu će ujutro biti slab mraz. U toku dana umereno oblačno i suvo. Vetar slab, severoistocni. Najniza temperatura oko -2 C, najviša oko 1 C.

 

U Srbiji će u narednih sedam dana, do 23. decembra, biti hladno sa temperaturom ispod prosečnih vrednosti.

 

U subotu i nedelju ujutro umeren do jak mraz i mestimično magla, koja će se ponegde po kotlinama i nizijama zadržavati duže tokom dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano sa maksimalnom temperaturom od 0 do 5 C.

 

U ponedeljak postepeno naoblačenje. Od utorka pretežno oblačno uz slabljenje jutarnjeg mraza, povremeno sa snegom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima. U košavskom području i na planinama umeren i jak istočni i jugoistočni vetar.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA