U podrumu kuće napravili laboratoriju marihuane: Policija uhapsila dilere iz Prokuplja

Konoplja je bila u saksijama, pod lampama, a ovaj podrum bio je potpuno opremljen za proizvodnju i obradu marihuane

  • 2

U blačkom selu Čungula otrkrivena je kućna laboratorija za drogu i uhapšena su dva lica kojima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Policija je zaustavila automobil kod Zaječara, a kada su zavrili u njega, usledio je šok!

Kako nam je potvrđeno u Višem tužilaštvu u Prokuplju, pronađena je veća količina sirove i suve marihuane, a osumnjičeni su u podrumu kuće napravili laboratoriju za njenu prizvodnju.

- Lica će biti saslušana i nakon toga odrediće se dalji koraci- rečeno nam je u Višem tužilaštvu.

Kako smo nezvanično saznali, osumnjičeni su ortački sadili marihuanu u podrumu i za taj posao su se kompletno opremili. Konoplja je bila u saksijama, pod lampama, a ovaj podrum bio je potpuno opremljen za proizvodnju i obradu marihuane.

Iako još uvek nema zvaničnih informacija o ovom slučaju, nezvanično saznajemo da se radi o skrivenoj kućnoj laboratoiji u selu Čungula, desetak kilometara udaljenom od Blaca.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

U munjevitoj akciji policije, prema nepotvđenim informacijama uhapšene su dve osobe i njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Protiv njih će najverovatnije biti podneta krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojne droge nalik na marihuana i oni će u zakonskom roku biti saslušani od strane tužilaštva.

Inače, ovo je samo još jedna uspešna akcija u nizu prokupačke policije u presecanja lanca trgovine i proizvodnje narkoticima na teritoriji Topilčkog okruga.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA