UHAPŠEN POSLE 2 GODINE BEKSTVA: Osumnjičeni za Marijinu smrt se krio u Budimpešti

Šarac se tereti da je na pešačkom prelazu džipom "Čiroki" uradio devojku i pobegao sa lica mesta

  • 10

Goran Šarac (34), koji se sumnjiči da je kolima 1. decembra 2014. godine pregazio Mariju Milešić (28) u Novom Sadu na Somborskom bulevaru, i za kojim je bila raspisana međunarodna poternica, uhapšen je u Budimpešti.

ISEKAO DŽIP UBICU, PA POBEGAO IZ SRBIJE: Gorana Šarca (32), koji je pregazio Mariju Milešić, traže sve policije u regionu

Šarac se tereti da je na pešačkom prelazu džipom "Čiroki" uradio devojku i pobegao sa lica mesta. Policija je kasnije uhapsila tri osobe iz Sremske Mitrovice zbog sumnje da su pomogli osumnjičenom posle krivičnog dela da iseče džip koji je vozio, a zatim delove prodali topionici.

U stanu koji je Goran koristio u Budimpešti, policija je pronašla veliku količinu narkotika i falsifikovana bosanska i slovenačka dokumenta.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vbc

    16. decembar 2016 | 20:42

    40 godina corke

  • Crvena

    16. decembar 2016 | 21:31

    Izlazi za 2,5 god.. jos jedan od tatinih sinova

  • Boris

    17. decembar 2016 | 08:28

    ON nije iz Sr.Karlovaca on je je iz Hrvatske.Neka se isporuci Hrvatskoj jer su oni raspisali poternice pre Srbije a Srbija ga nije htela uhapsiti i isporuciti.Inace veliki procenat kriminala u Srbiji cine izbeglice pa mozda treba razmisliti da ih polako vracamo odakle su i dosli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA