HOROR U MAKEDONIJI: Pretio da će je zaklati, pa SILOVAO ĆERKU (12)

Slučaj policiji je prijavila majka nesrećne devojčice

  • 16

Monstrum iz Kavadaraca, na jugu Makedonije, M. A. (41), koji je silovao svoju 12-godišnju ćerku preteći joj nožem da će je zaklati, strpan je iza rešetaka.

Sudija u prethodno postupku mu je odredio pritvor do 30 dana, ali s obzirom kakav je zločin učinio još dugo će ostati u zatvoru, jer će odovarati za krivično delo "rodoskvernavenje".

Slučaj policiji je prijavila majka nesrećne devojčice. Ona je inspektorima ispričala da to nije bilo prvi put da je njihova ćerka bila seksualno zlostavljana od rođenog oca. Majka je policajcima ispričala da je njen suprug nekoliko puta proteklih meseci silovao devojčicu preteći joj nožem.

Poslednji put se seksualno iživljavao nad rođenom maloletnom ćerkom prošlog meseca, u noći između 29. i 30. novembra u njihovoj porodičnoj kući u Kavadarcima.

Prema informaciji iz policije, M. A.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mija

    17. decembar 2016 | 08:26

    Nije prvi put da je silovao djecojcicu,zatvoriti I majku kada nije odmah prijavila I zastitila djete .sudjelovala je u zlocinu. Kakvo cudoviste moras biti da to radis djetetu,maksimalana kazna .

  • Panda majstor

    17. decembar 2016 | 08:06

    Uvesti smrtnu kaznu!

  • Luna

    17. decembar 2016 | 08:15

    Monstrum boze me sacuvaj ,ovog gada treba isjeci na komadice a nedat mu da place ,da osjeti kako boli .Pa kako silovati bilo koga pa i svoje rodjeno maloletno dete .(BOLESNIK STA RECI ).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA