≫ 

Sandra (37) je nestala u Beogradu i pronađena je posle 17 dana! Ima potpunu amneziju

Zoran Miljković iz sela Dušanovo kod Leskovca, u čijoj kući je pronađena Stamatovićeva, tvrdi da je ona sama došla kod njega, pošto su se prethodno površno poznavali preko Fejsbuka

  • 55

Sandra Stamatović (37), samohrana majka iz Beograda koja je nestala 29. novembra kod Pančevačkog mosta, pronađena je prekjuče u kući porodice Miljković u selu Dušanovo kod Leskovca, izgubljena, dezorijentisana i sa potpunom amnezijom.

NESTALA U BEOGRADU, PRONAĐENA U LESKOVCU: Policija našla Sandru (37), kojoj se od novembra gubio svaki trag

Sandrin brat Darko kaže da se njegova sestra ne seća ni gde je bila 17 dana, ni kako je dospela u to selo, a prema njegovim rečima, ličnost joj je potpuno izmenjena, piše Informer.

U policiji, međutim, tvrde da je Sandra u Dušanovo otišla svojevoljno i da nema ničega što bi ukazivalo na kidnapovanje ili neko drugo krivično delo.

Zoran Miljković, u čijoj kući je Sandra bila, kaže da su se njih dvoje površno znali preko Fejsbuka, da se ona sama pojavila u njegovoj kući i da uopšte nije znao da se za njom traga.

Darko Stamatović, Sandrin brat, kaže da se nakon misterioznog nestanka njegova sestra totalno promenila i dobila tešku amneziju!

- Najvažnije je da smo Sandru pronašli i da je konačno sa nama, najviše zbog njene ćerke, koja je mnogo patila za majkom. Nije povređena, nije bila kidnapovana, ni drogirana, ali iskreno, ona uopšte ne izgleda dobro. Ne seća se ni gde je bila, ni zašto je otišla, ni šta je radila u tom selu. Zatekao sam je tamo rastrojenu, pogubljenu i psihički izmenjenu. To više nije moja sestra. Išli smo kod psihijatra na pregled jer želimo da utvrdimo šta se zaista sa njom desilo - očajan je Stamatović.

U policiji kažu da nakon što je Sandra pronađena nije uočeno ništa što bi ukazivalo na otmicu, drogiranje ili bilo koje drugo krivično delo.

- Nakon višenedeljne potrage, prema saznanjima i podacima, otišli smo put leskovačkog sela Dušanovo, gde smo u kući porodice Miljković pronašli Sandru. Prema prvim rezultatima, ona je tamo otišlo svojevoljno, a vlasnika kuće Zorana Miljkovića znala je odranije - objašnjava izvor iz istrage.

Foto: Facebook Foto: Facebook

U farmaceutskoj kompaniji "Galenika", gde Sandra već 12 godina radi u sektoru kontrole kvaliteta, kažu da je ona žena za primer, koja nikada nije pravila probleme, niti je pokazivala znake čudnog ponašanja.

Zoran Miljković iz sela Dušanovo kod Leskovca, u čijoj kući je pronađena Beograđanka Sandra Stamatović, tvrdi da je ona sama došla kod njega, pošto su se prethodno površno poznavali preko Fejsbuka.

Zoran kaže da ni na koji način nije nagovorio Sandru da dođe kod njega, da je nije terao da ostane, niti da je uopšte znao da je porodica traži. Sandra je kod njega bila od 8. do 15. decembra, a gde je provela devet dana od nestanka, to samo ona zna...

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Sa Sandrom sam se upoznao na društvenoj mreži, tek povremeno smo kontaktirali... Bio sam šokiran kada mi se pre nedelju dana, 7. decembra, javila sa fiksnog telefona iz Leskovca. Pitao sam je otkud ona u Leskovcu, a ona mi je odgovorila da je službeno tu i da hoće da se vidimo, da dođe i upozna moje selo. Došla je sutradan taksijem i ja sam iz razgovora shvatio da je sve u redu, da joj brat čuva dete u Beogradu. Ipak, delovala je malo nepovezano, govorila je da je bila u Leskovcu, pa u Vranju, nije znala da objasni gde joj je mobilni telefon, brkala je neke stvari - priča i dalje šokirani Zoran.

On kaže da je insistirao da se Sandra javi bratu, ali je ona sve vreme odlagala taj poziv tvrdeći "da je sve u redu".

Istraga će pokazati šta se stvarno dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    17. decembar 2016 | 13:59

    Neznam kako je dospela tamo lekari i policija ispitace.a da he sve ovo cudno jeste.

  • EvoneznambogUmi...

    17. decembar 2016 | 14:09

    Da. Bas mu verujem........... Najvaznije je da je ziva. Oporavice se i sve ce doci na svoje. Ovaj nije cist uopste.....

  • Mladen

    17. decembar 2016 | 15:15

    Galenika je cudo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA