≫ 

"BARBARU SU SILOVALA TROJICA DEČAKA I BACILA U TISU": Roditelji nestale devojke dobili STRAVIČNO anonimno pismo

- Ne možemo da verujemo da postoji mogućnost da se ovako nešto dogodilo. Pitamo se da li je ovo samo šala - kažu nesrećni roditelji

  • 79

Za devojčicom (15) Barbarom Vitez, za koju se sumnja da je 25. novembra pala sa mosta u Senti, još se traga. Međutim, roditelji Endre i Melinda dobili su anonimno pismo zbog kog bi nestanak devojčice mogao da dobije potpuno novi epilog.

Otac Tijane Jurić okačio je JEZIVU SUMNJU na Instagramu: Pronađimo Barbaru (15)

Anonimno pismo na mađarskom jeziku stiglo je bez koverte na adresu roditelja.

- U pismu stoji da su Barbaru napala tri dečaka i da su je silovali, a potom bacili u reku Tisu. Još smo u šoku od dana njenog nestanka, nikada nisam verovala da je ona sama otišla na most i da je upala u reku - rekla nam je kroz suze majka Melinda.

Otac Endre još ne može da dođe sebi od šoka.

- Ne možemo da verujemo da postoji mogućnost da se ovako nešto dogodilo. Pitamo se da li je ovo samo šala, ne shvatam kakva je namera onog ko je pismo poslao. Predao sam sve policiji i nadam se da je Barbara živa - uznemireno objašnjava otac.

Foto: Instagram/Igor jurisic Foto: Instagram/Igor jurisic

Podsećamo da su odmah nakon Barbarinog nestanka roditelji iskazali sumnju da devojčica nije sama otišla na most.

- Barbara se plašila visine, ni u jednom trenutku nisam poverovao da se radi o nesrećnom slučaju. Barbara je na rođendan otišla sa prijateljima, ne verujem da je njena ideja bila da se šeta po mostu u kasnim satima - rekao je otac.

Uprkos detaljnim pretragama jedinica Žandarmerije i spasilačkog tima "Tisa" iz Sente, Barbarino telo još nije pronađeno.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Devojčica je nestala 25. novembra oko 22 sata, kada se sa društvom šetala duž Tiskog mosta koji povezuje Sentu i Čoku. Vršene su detaljne pretrage dna i obale u dužini i do 100 kilometara nizvodno.

(D.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    18. decembar 2016 | 00:28

    Gospde Boze !!!!....ne smijem napisati iskreno misljenje jer ne bi ga objavili ni u ludilu....ali mogu reci da sam strasno ali straaaaaaasno osjetljiv na siledzije a pogotovu one koji podignu ruku (da ne kazem ono drugo) na djecu...

  • Nikola

    18. decembar 2016 | 00:08

    Nažalost, vrlo je moguće da se ovako nešto dogodilo. Priča da je sama upala u reku, a bila da društvom, u startu je bila sumnjiva. Kako je ovo društvo postalo montruozno i bolesno, ovo je strašno. Ali sve je ovo posledica bezakonja i tzv. ljudskih prava.

  • livia

    17. decembar 2016 | 23:09

    Tuga, svu trojicu privesti i dok ne priznaju i ne uspričaju sve detalje, ne puštati iz pritvora!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA