ZAPALJEN ISTRČAO IZ VOZILA: Automobil dignut u vazduh u centru Podgorice (VIDEO)

Vozač je, nakon eksplozije, zapaljen izašao iz auta, pretrčao ulicu i pao na travu

  • 4

Podgoričanin M. M. (38), povređen je u eksploziji automobila "opel astra" večeras oko 18 sati u Ulici Vasa Raičkovića u Podgorici, piše CdM.

KRVNA OSVETA: Ubistvo u Bečićima povezano sa likvidacijom inspektora Šćekića koji je znao sve tajne PODZEMLJA

Njegov automobil prvo se zapalio, nakon čega je eksplodirao. Šta je uzrok požara utvrdiće istraga koja je u toku.

Vozač je, nakon eksplozije, zapaljen izašao iz auta, pretrčao ulicu i pao na travu.

Od siline detonacije auto je preleteo na drugu stranu ulice.Vozač je, nakon eksplozije, zapaljen izašao iz auta, pretrčao ulicu i pao na travu. Hitna pomoć brzo je stigla i prevezla ga u Urgentni centar, što je za CdM potvrdio direktor Nermin Abdić.

- U prostorijama Urgentnog centra nakon eksplozije automobila javilo se jedno lice. U pitanju je mlađa muška osoba sa opekotinama glave, lica i velike površine tela. To lice je odmah zbrinuto od strane dežurnog plastičnog hirurga, ekipe sa Anesteziologije. Sama priroda povrede i površine opekotina povrijeđenog ukazuju na veliki oprez. Takvo lice može u narednim satima i danima imati komplikacije - rekao je Abdić za CdM.

CRNA TAČKA U CRNOJ GORI ODNELA 1200 ŽIVOTA: Opasnost ne vreba samo iz kanjona Morača (FOTO)

Iz UP je saopšteno da je njihova patrola na lice mesta stigla ubrzo nakon što im je prijavljeno da se začula detonacija.

- Na vozilu je usled dejstva požara, od kojeg je potom najverovatnije nastala i eksplozija, nastupila materijalna šteta. M. M., koji je inače bezbednosno interesantno lice, je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore gde su mu, prema informacijama koje posedujemo u ovom momentu, konstatovane lakše telesne povrede u vidu blažih opekotina kože- ističu u UP.

(Telegraf.rs / CdM.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Podgorica

    19. decembar 2016 | 22:55

    Sve cestitke policiji koja je stigla ubrzo nakon sto joj je javljeno da se zacula eksplozija. Inace, CB Podgorica je udaljen 50 metara.

  • Podgorica

    20. decembar 2016 | 17:23

    Samo kod nas bezbjedonosno interesantno lice, u nekim medijima ,,od ranije poznat policiji", moze biti bivsi pripadnika Mup- a. Cestitke crnogorskoj policiji na predanom radu i azurnosti, pa im je bivsi radnik poznat od ranije. Ipak se neko sjetio da je dolazio na posao.

  • Johan

    20. decembar 2016 | 11:13

    Čujem da u severozapadnoj albanskoj pokrajini još nije iskorenjena krvna osveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA