Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Na izložbi "Rusija očima Turaka" u Ankari bivši turski policajac Mevlut Altintaš (22) ubio je ruskog ambasadora Andreja Karlova (62). Ubica je u ruskog diplomatu ispalio više od pet hitaca. Karlov je podlegao povredama u bolnici. Napadč je ubijen. Više o tome pročitajte OVDE.

U Berlinu,  u Nemačkoj, večeras je devet osoba poginulo a 50 povređeno kada se kamion zaleteo u novogodišnju pijacu. Ovaj incident se tretira kao teroristički napad.

Aleksandar Urošević iz sela Bare kod Kragujevca izgubio je dedu 2012., baku 2013., a pre dve godine, otac mu je tokom muže krava preminuo od srca a prošle godine mu je majku “odneo” karcinom. Posrćući od tuge, Aleksandar se nije predao. Vratio se sa studija iz Beograda i prionuo na posao. OVO je priča o njemu.

Pravoslavni vernici danas slave Svetog Nikolu, a u srpskom narodu se kaže da pola Srbije slavi ovu slavu a pola ide da se gosti. Više o ovom velikom prazniku pročitajte OVDE. 

Početkom januara predstavnici ruskog kluba Spartak dolaze na sastanak u Beograd. Crvena zvezda će uzvratiti gostoprimstvo moskovskom Spartaku 25. marta 2017. godine, kada će se odigrati prijateljska utakmica na stadionu “Rajko Mitić”.  Vipe o ovim posetama saznajte OVDE.

Partizan sauvao Brazilce - Leonardo i Everton će i posle zimske pauze nositi crno-beli dres. Više o tome pročitajte OVDE.

Glumac Nenad Okanović se proslavio ulogom sina Dragana u seriji “Selo gori, a baba se češlja” i on je stalno prisutan u medijima, što se ne bi moglo reći za njegovu suprugu Željanu, s kojom je u braku osam godina. Ako želite da saznate kako ona izleda, možete OVDE.

Družili smo se na Zlatiboru sa pevačicom Natašom Bekvalac. Saznajte šta je otkrila u razgovoru za naš portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA