POTVRĐENO: Monstrum iz kamiona smrti u Berlinu IZBO NOŽEM pravog vozača kamiona

Poljska je pokrenula istragu o krađi kamiona i ubistvu vozača, pošto je prema izveštajima poljskih medija pronađen na mestu suvozača sa povredama od noža

  • 0

Poljske vlasti potvrdile su danas da je osoba koja je pronađena mrtva na suvozačkom mestu u kamionu u Berlinu državljanin Poljske i da je to pravi vozač špediterske firme čiji je kamion, a koji je ubijen.

BLOG UŽIVO: Ponovio se jezivi scenario iz Nice. Uhapšen vozač kamiona smrti u Berlinu, policija upala u izbeglički kamp!

Poljska je pokrenula istragu o krađi kamiona i ubistvu vozača, pošto je prema izveštajima poljskih medija pronađen na mestu suvozača sa povredama od noža. Takođe istražuju da li je teroristički napad unapred planiran, javlja danas poljska državna televizija TVP.info

Da njegov vozač nije izveo teroristički napad na božićni vašar u Berlinu, niti da je mogao da pokosi ljude u pijanom stanju, te da veruje da je kamion ukraden saopštio je još sinoć vlasnik špedicije i kamiona Arijel Žuravski.

Kamion je prevozio 25 tona čeličnih konstrukcija iz Torina u Italiji u Berlin i vozač je u podne parkirao kamion ispred preduzeća u kojem je trebalo da istovari robu, međutim, istovar je odložen za utorak.

Žuravski je sa 37-godišnjim šoferom koji je u preduzeću radio skoro 15 godina i njegov je rođak, razgovarao poslednji put u ponedeljak u podne, a supruga šofera ga je poslednji put našla oko 16.00 časova, a od tada njegov telefon ćuti.

Foto: Tanjug/AP/dpa Foto: Tanjug/AP/dpa

- Dajem glavu za njega, to je moj rođak, znamo se od detinjstva. Bojim se da mu nešto nisu učinili - kazao je sinoć Žuravski.

Novinari poljskog portala money.pl uz pomoć radnika špedicije Žuravskog proverili su noćas GPS kamiona i pokazalo se da je posle 17.00 časova, kada je vozač morao da se odmara, a kamion da ostane parkiran, neko pokušavao više puta da pokrene motor i da je kamion pola sata pred napad izašao sa parkinga.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA