≫ 

Čačani ukrali mošti Svetog Nektarija iz crkve: Ali ubrzo ih je stigla kazna koju nisu očekivali

Policija je rasvetlila tešku krađu u crkvi u Atenici, gde je tokom proteklog vikenda ukraden deo moštiju Svetog Nektarija Eginskog i Svete Marine Velikomučenice

  • 6

Policija je uhapsila dvojicu Čačana zbog sumnje da su počinili devet teških krađa u prethodnom periodu i to u Čačku, Gornjem Milanovcu, Kraljevu i Ljigu.

MOLITVA NA SVETOG NEKTARIJA: Danas izgovorite OVE REČI ZA OZDRAVLJENJE, kako biste sebe i bližnje sačuvali od zle kobi!

Policija je rasvetlila i tešku krađu u crkvi u Atenici, gde je tokom proteklog vikenda ukraden deo moštiju Svetog Nektarija Eginskog i Svete Marine Velikomučenice.

U jednoj napuštenoj kući u Čačku policija je, naime, pronašla 36-godišnjeg muškarca iz tog grada kod koga su se nalazile mošti otuđene iz crkve i protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Tokom proteklog vikenda pripadnici Policijske uprave u Čačku priveli su i saslušali dvojicu Čačana koji se sumnjiče da su u tom gradu obili dva stana iz kojih su otuđili zlatni i srebrni nakit.

Takođe, priveden je i saslušan 56-godišnji Čačanin osumnjičen da je u Čačku, Gornjem Milanovcu, Ljigu i Kraljevu ukrao četiri putnička vozila i izvršio dve teške krađe u selima u okolini Čačka.

Protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf. rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    20. decembar 2016 | 15:32

    Sram ih bilo.Objavite njihova imena.

  • Mire

    20. decembar 2016 | 15:38

    Pa zar se moze i to ukrasti.

  • Dino

    20. decembar 2016 | 20:01

    Srbi kradu mosti svojih svetaca aaaa pa Srbi su I Svetog Savu zapalili I pepeo prosuli po Vracaru a onda po svon obicaju optuzili Turke...zadnji ste u lancu ishrane bas bas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA