≫ 

KOLJAČ RADI I U ZATVORU: Zatvorenik koji je ubio cimera, leži 40 godina zbog ubistva devojke i komšije

Jovanoviću, koji je inače, iz Niša, pre tri godine je u Višem sudu izrečena maksimalna zatvorska kazna od 40 godina zbog dvostrukog ubistva iz bezobzirne osvete

  • 16

Marko Jovanović (27) koji je noćas zaklao Ramiza Šarića u zatvoru u "Padinskoj skeli" u Beogradu, služi maksimalnu zatvorsku kaznu jer je nožem 2010. godine ubio bivšu devojku Danijelu Jovanović (27) i njenog komšiju Aleksandra Kitanovića (23).

UBISTVO U ZATVORU U PADINSKOJ SKELI: Zatvorenik zaklao drugog osuđenika

Jovanoviću, koji je inače, iz Niša, pre tri godine je u Višem sudu izrečena maksimalna zatvorska kazna od 40 godina zbog dvostrukog ubistva iz bezobzirne osvete.

On se sakrio iza kućišta lifta u zgradi u Ulici Majakovskog kojoj su žrtve živele, čekao je devojku da dođe kući, a kada je video da je ušla u stan, pozvonio je na vrata.

- Kada mu je Danijela otvorila, ugurao je u stan. Došlo je do svađe i otimanja oko njenog mobilnog telefona, nakon čega mu je kazala da više ne želi da se viđa s njim i da se zabavlja za Aleksandrom Kitanovićem - navedeno je u optužnici i dodaje:

Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Profimedia/Alamy

- Jovanović je tada lovačkim nožem, sa sečivom dugim 13 centimetara, Danijeli zadao više uboda, od kojih je preminula. Kako se navodi, Jovanović je zatim zazvonio na vrata Kitanovićevog stana, a kada je izašao njegov brat, zahtevao je da pozove Aleksandra "kako bi mu nešto pokazao". Zatim ga je uveo u Danijelin stan, a kada je Aleksandar video devojčin leš i pokušao da pobegne, Marko je i njega više puta ubo nožem.

Noćas je Jovanović ubio Šarića, sa kojim dva meseca deli zatvorsku sobu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    21. decembar 2016 | 12:56

    Sad mu nista ne mozete on vec ima maksimalnu kaznu jedino da mu povremeno dovodite za cimera nekog zatvorenika koji vam smeta da ga se otarasite

  • Nira

    21. decembar 2016 | 14:50

    Ovoga je šteta hraniti novcem državnih obaveznika! Hm,i to još 40 godina!

  • Drekavac

    21. decembar 2016 | 12:44

    Ја, и даље, не разумем зашто не постоји смртна казна. Односно, зашто се не уведе поново.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA