Jezivi detalji zločina u zatvoru u Padinjaku: Cimer ga je terao na seks i zato ga je preklao žiletom!

Marko Jovanović je osuđen na kaznu od 40 godina, a razlog tome je dvostruko ubistvo tadašnje devojke i komšije

  • 18

Marko Jovanović (27), osuđenik na maksimalnu kaznu u Padinskoj skeli, koji je dospeo u javnost nakon što je žiletom preklao svog cimera Ramiza Šarića (34), već neko vreme se, kako kažu, drugi zatvorenici, borio protiv fizičkog i psihičkog maltretiranja preklanog cimera.

Ovo je UBICA iz zatvora u Padinskoj Skeli, koji je preklao cimera!

Osnovni razlog ubistva je, navodno, taj što ga je Ramiz terao na seks, a ovaj to nije želeo.

Poznato je da u zatvoru postoje posebna pravila, zbog kojih, ako ih ne namestite u svoju korist, život u ta četiri zida može da bude samo još teži.

Podsetimo, Marko Jovanović je osuđen 2013. godine zbog dvostrukog ubistva na maksimalnu kaznu od 40 godina. Nožem je tada presudio tadašnjoj devojci Danijeli Jovanović (27) i Aleksandru Kitanoviću (23).

Ubistvo se dogodilo tako što je bivšu devojku Danijelu, sa kojom se zabavljao godinu i po dana, ubio u zgradi u kojoj je živela. Sačekao ju je sakriven iza ugla u hodniku na prvom spratu zgrade, kod lifta, a kada je ona pošla da otključa vrata, pritrčao je i izbo je nožem u grudi i stomak. Prema rečima Danijelinog oca Slavoljuba, nakon toga je pozvonio na susedna vrata porodice Kitanović, pozvao Aleksandra da izađe i tada izbo i njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA