≫ 

OBLAČNO I HLADNO: U većem delu Srbije moguća i slaba kiša

Vetar slab, na istoku umeren i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od -9 do -3 C, najviša dnevna od -1 do 2 C, na istoku i jugu oko 6 C

  • 1

Slab i umeren mraz uz pojavu magle zahvatiće celu Srbiju, ali će tokom dana u severnim, zapadnim i centralnim krajevima biti oblačno i hladno, uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Pred nama je najsunčanija zimska nedelja: A za vikend, novi šok, spremite se! (FOTO)

Danas je NAJVIŠE KIŠE palo u VALJEVU, a evo koliko i u ostatku Srbije!

U ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar slab, na istoku umeren i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od -9 do -3 C, najviša dnevna od -1 do 2 C, na istoku i jugu oko 6 C.

U Beogradu će ujutru biti slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, tmurno i hladno uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice.

Vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko -4 C, najviša dnevna oko -1 C.

Prema izgledima vremena za sedam dana, za vikend će u jutarnjim satima biti slab i umeren mraz.

U subotu u severnim, zapadnim i centralnim krajevima biće oblačno i hladno, a na jugu i istoku pretežno sunčano. U nedelju umereno i potpuno oblačno, od sredine dana ponegde sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

U ponedeljak toplije, još ujutru sa slabim padavinama. Do kraja perioda pretežno oblačno i hladno, u utorak i sredu još ponegde sa slabim padavinama, zatim uglavnom suvo.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobrivoje

    23. decembar 2016 | 20:02

    Odkud loše vreme mraz i zima kad mu vreme nije .Azima tek počela kod nas u Srbiji sve naopako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA