BOLI SAMO KAD JOJ POGLEDATE TABANE: Trčala je po plaži, a onda se njen život pretvorio u noćnu moru (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

- Spustila sma ih u vodu i zamalo umrla od bolova. Držala sam ih potopljene dobrih pola sata u hladnoj vodi dok moj brat, očuh i njegov prijatelj nisu stigli. Morali su da me nose plažom do kola - objašnjava Džoan

  • 12

Trčanje po plaži uopšte ne mora da bude bezazlena aktivnost. Najbolji dokaz za to je Džoan Hol (25) koja je na temperaturi od 42,4 stepena Celzijusa trčala bosa po plaži Frimentl u Pertu prošlog četvrtka zadobivši tako teške plikove na donjem delu stopala.

Dečaka leče kožom mrtvog čoveka! Revolucionarna terapija u Hrvatskoj (VIDEO)

HOROR U GRADAČCU: Pijani ZAPALILI ČOVEKA i pustili ga da izgori! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Studentkinja Univerziteta u Zapadnoj Australiji se spremala za surfovanje na Južnoj plaži zaboravivši da obuče nešto na noge kako bi zaštitila stopala.

- Pesak je bio previše vruć, a ja sam trčala sa vrha plaže ka vodi - rekla je Džoan za West Australian.

Foto: Facebook/Joanne Hall Foto: Facebook/Joanne Hall

U svakom slučaju, Džejn je loše procenila toplotu peska i tako zaradila plikove na dnu stopala, prenosi dailymail.co.uk.

- Spustila sma ih u vodu i zamalo umrla od bolova. Držala sam ih potopljene dobrih pola sata u hladnoj vodi dok moj brat, očuh i njegov prijatelj nisu stigli. Morali su da me nose plažom do kola - objašnjava Džoan.

Od srede je u Pertu zabeležena temperatura od 42 stepena, što je znatno iznad decembarskog proseka od 29.1 stepen.

Foto: Facebook/Joanne Hall Foto: Facebook/Joanne Hall

Džoan je brzo prebačena na odeljenje za opekotine gdeje dobila sredstvo protiv bolova i gde joj je uklonjena spaljena koža. Ona će preko leta biti u invalidskim kolicima.

Džoan je na Fejsbuk postavila gadnu fotografiju kako bi podelila svoje bolno iskustvo sa prijateljima pozivajući ih da koriste jednostavan ljudski izum poznat kao cipele.

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    23. decembar 2016 | 23:41

    Imaju papuce kod kineza za 300 rsd

  • Moj narode

    23. decembar 2016 | 23:58

    Boze svasta

  • Marko

    24. decembar 2016 | 04:14

    Ja sam iz Melburna i jos nisam cuo nekog da trci po takvom suncu i jos na 42 stepena, ali ako ste primetili ona je negde iz Indije a taj narod je toliko zatucan da nemate pojma a svi su neki dokrori i sl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA