FILMSKI SCENARIO: Policija je upala u iznajmljeni stan u Beogradu. Kada su otvorili ormar, smesta su uhapsili dva muškarca! (VIDEO)

Uhapšeni su M. I. (1984) i I. R. (1977)

  • 7

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije zaplenili su narkotike čija se vrednost procenjuje na četiri miliona dinara i uhapsili dve osobe osumnjičene da su u dužem vremenskom periodu, na teritoriji Beograda prodavale kokain, heroin i hašiš.

VALJAJU DROGU KAO HLEB: U Prizrenu pronađen skoro 31 kilogram narkotika

Kako navodi MUP u saopštenju, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su M. I. (1984) i I. R. (1977).

Postoje osnovi sumnje da su M. I. i I. R. drogu skrivali u iznajmljenom stanu.

Policija je prilikom pretresa pronašla 300 grama kokaina, 200 grama hašiša, 30 grama heroina, oko 20 kilograma paracetamola, više vagica za precizno merenje, 4.000 evra i 60.000 dinara.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pogledajte akciju hapšenja:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Recepcionar

    24. decembar 2016 | 13:57

    Bagre, ubijaju nam decu. Najstroža kazna za džibere.

  • amer

    24. decembar 2016 | 12:36

    Pa dokle inicijali,ma sliku im stavite.

  • ♫♫♫♫♫♫♫♫

    24. decembar 2016 | 12:25

    Čitao sam pre mesečak dana da je droga vrlo opasna jer stvara zavisnost. Još piše da narkomani(to su oni koji koriste drogu) daju mnogo para da bi je kupili. Znam i to da policija juri i zatvara one koji je prodaju. Idu u zatvor! Bilo je na TV-u da su neki mnogo uzeli droge pa su posle umrli namrtvo. Ne treba to raditi. Evo npr JA: jedino koristim drogu između ženskih nogu - i ništa više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA