Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Beograđanin (31) koji ima platu od 42.000 dinara uspeo je da za samo tri meseca uštedi čak 1.000 evra. Mislite da je nemoguće? Ovaj mladić podelio je sa nama svoje trikove.

On je do pre nekoliko meseci bio nezaposlen i nije imao gotovo nikakve prihode, a onda se zaposlio u administraciji jedne građevinske firme.

Više o ovome pročitajte OVDE.

Sigurno se svi sećate dečaka Lazara Rišara iz Sombora, koji je sa sedamnaest godina u starim pocepanim cipelama i pantalonama, bez sata treninga, pretrčao svoj prvi polumaraton (21 km). Priča o njemu izazvala je velike emocije na društvenim mrežama, a najviše zbog toga što je njegov život postao mnogo teži i što su ljudi bili okrutni prema njemu.

OVDE možete videti šta se dešavalo.

Srpski pravoslavni vernici danas slave Prepodobnog Spiridona Čudotvorca i Materice. Ovaj praznik pada uvek u drugu nedelju pred Božić.

Ovo je najveći hrišćanski praznik majki i žena. Tog dana deca porane i unapred pripremljenim kanapom, šalom, maramom ili kaišem na prepad zavežu svoju majku, za noge, na isti način kao što su njih majke vezivale na Detince.

Više o ovom prazniku pročitajte OVDE.

Vaterpolo spektaklu na Tašmajdanu između selekcije Srbije i Tima Sveta, koji je organizovan kao revijalni oproštajni meč legendarnih vaterpolista Živka Gocića i Slobodana Nikića, prisustvovao je veliki broj sportskih legendi.

Jedan od njih je i bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije a sada potpredsednik UEFA i legenda Crvene zvezde Dejan Stanković.

Kako se Stanković snašao na bazenu pogledajte OVDE.

Anastasija Anja Mandić, supruga pokojnog Milorada Mandića Mande, kaže da se s tugom bori kroz rad, kao i da joj gluma pomaže da nastavi dalje.

- Sedam dana sam nosila crninu. Skinula sam je kada mi je sin Andrija rekao: "Želim da svetliš". To mi je bio jasan signal. Fokusirana sam na njega kao i na Miloradovu decu iz prvog braka - rekla je Anja za magazin "Glorija" i objasnila da se s tugom nosi kroz rad, kao i da joj gluma pomaže da nastavi sa životom.

Više o ovome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA