Uhapšen pedofil na beogradskom aerodromu zbog zlostavljanja devojčica, dobio je strogu kaznu!

- Imao je dokumenta na svoje ime i nije pružao otpor, niti je bio iznenađen. Znao je da je protiv njega vođen postupak zbog zlostavljanja dve devojčice tokom kog se branio sa slobode sve dok nije pobegao iz države - navodi izvor blizak istrazi

  • 5

Odmah po izlasku iz aviona na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", beogradska policija je juče uhapsila Peru Gužvića (63), koji je pred Okružnim sudom u Banjaluci osuđen na 10 godina i šest meseci zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dve devojčice.

Silovao maloletne sestre i njihovog brata u kamionu, a onda su pedofila (101) prepoznali na Fejsbuku i stigla ga je kazna! (VIDEO)

Detalji horora u Aleksincu: Pedofil na silu odveo devojčicu i držao je zatvorenu u kući. Dete pobeglo pukom srećom!

Za njim je bila raspisana Interpolova poternica, tako da je, čim je stigao letom iz Moskve, identifikovan kao begunac na pasoškoj kontroli.

- Imao je dokumenta na svoje ime i nije pružao otpor, niti je bio iznenađen. Znao je da je protiv njega vođen postupak zbog zlostavljanja dve devojčice tokom kog se branio sa slobode sve dok nije pobegao iz države - navodi izvor blizak istrazi.

Uhapšeni pedofil je odmah prebačen u ekstradicioni pritvor.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

On je, navodno, nakon pravosnažnosti presude uspeo da pobegne u Rusiju gde je, kako se pretpostavlja, sve vreme radio i živeo kao njihov državljanin.

On će uskoro, kako pink.rs saznaje, biti isporučen vlastima u Republici Srpskoj. Mediji iz RS navode da je Gužvić pravosnažno osuđen zbog seksualnog zlostavljanja dve devojčice, starosti 10 i 11 godina.

Sud ga je proglasio krivim jer je od oktobra 2010. do aprila 2011. u nekoliko navrata svirepo i ponižavajući ih, vršio polno nasilje nad devojčicama.

- Devojčice je zlostavljao dok ih je vozio na svom traktoru u jednom selu kod Srpca. Dodirivao ih je po intimnim delovima tela. Desetogodišnjakinju je jednom prilikom skinuo i dodirivao i u svojoj automehaničarskoj radnji. Istoj devojčici je u njenoj kući pokazivao svoj polni organ i dodirivao je - navodi se u presudi koju su preneli banjalučki mediji.

Gužvić je pritom pretio devojčicama da nikome ništa ne smeju da kažu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car Dušan

    26. decembar 2016 | 01:12

    e sad u prdekanu

  • Vesna

    26. decembar 2016 | 11:28

    Neznam dsl ste primetili, pa i BIH se dobija vise za pokusaj silovanja nego kod nas za silovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA