Posle mnogo ledenih dana, temperature konačno u plusu: Na zdravlje osetljivih građana će se odraziti OVAKO

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu glavobolјe i promenlјivog raspoloženja

  • 1

U Srbiji je ovog jutra osvanuo značajno topliji dan nego prethodnih nedelja. Temperature su nas dočekale u plusu, pa nije čudo što se mnogi žale na glavobolje.

SRBIJA JE OKOVANA LEDOM, LJUDI PADAJU KAO KLADE: Oprezno se krećite, sve je zaleđeno, popodne još padavina!

Očekivane biometeorološke prilike mogu relativno nepovolјno uticati na većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje osobama sa respiratornim i kardiovaskularnim obolјenjima.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu glavobolјe i promenlјivog raspoloženja.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u utorak će biti pretežno oblačno, u nižim predelima mestimično sa kišom, u brdsko planinskim predelima sa snegom.U toku noći na sredu i sredu tokom dana sa padom temperature sneg se očekuje i u nižim predelima.

UDALJENOST IZMEĐU DVA GRADA JEDVA 20 KILOMETARA, A DAN IPAK TRAJAO KRAĆE: Sunce je ovde zašlo minut kasnije u odnosu na Beograd

Vetar umeren, povremeno jak, severozapadni, u Timočkoj Krajini sa udarima olujne jačine.U četvrtak slabljenje vetra, postepeno razvedravanje, najpre na severu, u planinama promenljivo oblačno sa snegom.Od petka suvo, hladno, u nižim predelima mestimično sa maglom, na planinama sunčano.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    26. decembar 2016 | 10:36

    Катастрофа радујете се топлом времену а децембар трева да буде минимално - 10 е боже нема више ничега све отишло у три лијепе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA