≫ 

Sestra recepcionara iz Niške Banje koji je u komi: Drago mi je da je sobarica uhapšena, ali mom bratu to sad ništa ne znači

Ključni dokaz koji sobaricu M. D. tereti su njeni biološki tragovi na pištolju kojim je izvršeno ubistvo i pokušaj ubistva

  • 6

Gordana, sestra recepcionara Dejana Jovanovića (42) koji je prvobitno osumnjičen za ubistvo vlasnika vile "DND" u Niškoj Banji Dejana Dejančića (51), kaže za Telegraf.rs povodom hapšenja sobarice M. D. (27), da je znala da njen brat nije počinio ubistvo.

FILMSKI PREOKRET ZA HRONIKU GODINE: Nije radnik ubica, sad je glavni osumnjičeni SVEDOK tragedije!

- Znala sam od prvog dana da moj brat to nije mogao da uradi, znam ga otkako se rodio. Starija sam od njega 11 godina i ja sam ga očuvala. Znam dobro kakav je čovek i nisam nijednog trenutka poverovala ono što je o njemu rečeno – ovako je  ona prokomentarilsa vest da je zbog ubistva uhapšena sobarica M. D. (27).

Foto: Facebook/Nada Dndvila Dejancic Dejan Jovanović je i dalje u komi - Foto: Facebook/Nada Dndvila Dejancic

Dejančić je pronađen mrtav u svojoj vili 5. novembra dok je Jovanović, za koga se smatralo da je nakon ubistva pokušao samoubistvo, sa teškom povredom glave zbrinut u niškoj bolnici gde se i sada nalazi.

Mada je M. D. , koja je tvrdila da je svedok ubistva, prošla poligraf, istraga je nastavljena. Ključni dokaz koji nju tereti su njeni biološki tragovi na pištolju kojim je izvršeno ubistvo i pokušaj ubistva.

Foto: Facebook/Nada Dndvila Dejancic Ubijeni vlasnik vile Dejan Dejančić - Foto: Facebook/Nada Dndvila Dejancic

Gordana je na poziv policije, koja je smatrala da se Dejan nakon ubistva zabarikadirao u vili, sa policijskim pregovaračem pokušala da ga nagovori da se preda ne znajuči da je i on žrtva zločina. Zašto je Milica pucala na njenog brata ne može ni da pretpostavi.

- Ne poznajem tu devojku i ne znam ništa o njoj jer je moj brat živeo u toj vili pa se nismo često viđali. Drago mi je što je uhapšena i što se istina otkrila, jer je skinuta ljaga sa imena moga brata i naše porodice - drhtavim glasom govori sestra i nastavlja:

Foto: Telegraf Uhapšena sobarica (farmerke, crna kosa) neposredno posle zločina goovrila je da je bila svedok  - Foto: Telegraf

- Dejanu to sada ne znači ništa, on je i dalje u komi, nesvestan šta se dešava. Nadam se da će se oporaviti, i da će nastaviti da živi, to mi je najveća želja.

Zašto je sobarica potegla pištolj na gazdu i svog kolegu za sada se ne zna. Zaposleni u vili "DND“ posvedočili su nakon ubistva da se ceo kolektiv lepo slagao i da se Dejančić prema njima korektno odnosio.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    26. decembar 2016 | 23:53

    Jadan covek.....

  • Vladeta

    27. decembar 2016 | 07:08

    policija je to znala od prvog trenutka jer su ulazne rane pod drugim uglom od ustrelnih rana al naravno su cutali dok iz Visbadena ne stigne DNK analiza i prikupe dokazi da ne padne optuznica zbog kakvog propusta

  • Bane

    27. decembar 2016 | 02:24

    Zašto se nije uradila parafinska rukavica svim prisutnima tragedije nego se poverovalo jedinoj osobi koja je mogla reći bilo šta?Nesposobnost svuda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA