≫ 

Hakeri DIVLJALI, objavili da je Britni Spirs UMRLA

"Soni mjuzik" se izvinio pevačici Britni Spirs i njenim fanovima zbog lažne objave

  • 1

 Tviter nalog izdavačke kuće "Soni Mjuzik" (Sony Music) je hakovan, a hakeri su postavili lažne vesti, među kojima i da je umrla poznata pevačica Britni Spirs, saopštila je danas ta kuća.

LIČNI PODACI PET MILIONA SRBA UKRADENI I PRODATI: Posledice po građane mogu da budu nezamislive

UKRADENI PODACI VIŠE OD MILIJARDU KORISNIKA YAHOO-A: Hakeri sada imaju vaša imena, telefone, datume rođenja, lozinke

Portparol Sonija je naveo da su društvene mreže "napadnute, ali da je to ubrzo popravljeno", prenosi Rojters. "Soni mjuzik" se izvinio pevačici Britni Spirs i njenim fanovima zbog lažne objave.

Portparol Sonija je odbio da dalje komentariše, a menadžer Britni Spirs, Adam Leber je za Si-En-En rekao da je ona dobro.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

Mediji prenose da je objavljeno nekoliko lažnih "tvitova", među kojima su "RIP @britneyspears" i "#RIPBritney 1981-2016". Ti tvitovi su ubrzo uklonjeni, a odgovornost je preuzela hakerska grupa "OurMine", prenosi list "Bilbord".

Taj list navodi i da je nalog muzičara Bob Dilana takođe hakovan, jer i na njemu pisalo "RIP@britneyspears".

Soni je bio hakovan i u novembru 2014. godine. Ef-Bi-Aj tada je zaključio da je za to odgovorna Severna Koreja, pošto se hakerski napad dogodio mesec dana pre nego što je trebalo da bude objavljena filmska komedija "Intervju", o dva novinara koje je CIA regrutovala kako bi ubili severnokorejskog vođu Kima Džonga Una.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA