"BIO JE VRLO IZNENAĐEN, NIJE ZNAO ŠTA VOZI": Policija na punktu Merdare otkrila marihuanu u cisterni, vozač U ČUDU (FOTO)

Zbog pretpostavke da u cisterni ima još droge kontrola se nastavlja zajedno sa policijom i tužilaštvom

  • 6

Carinici su danas oko 18 časova na carinskom punktu Merdare sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 40 kilograma marihuane. 

 

ALBANCI PALI SA MARIHUANOM: Koristili kamion sa srpskim oznakama, planirali da se voze sa "tovarom" čak do Švajcarske!

 

Trideset devet paketa narkotika otkriveno je prilikom detaljnog pregleda cisterne beogradskih registarskih oznaka koja se prazna vraćala sa Kosova i Metohije. Droga je bila sakrivena u fabričkim šupljinama prostora za pretakanje goriva iznad creva koja služe toj nameni.

 

Foto: Uprava cariana

Foto: Uprava cariana

 

Vozač, 43-godišnji Mladenovčanin je na prethodno uobičajeno pitanje carinika, dao isto tako uobičajen odgovor, da nema ništa da prijavi za kontrolu. Međutim, kada je marihuana otkrivena bio je vrlo začuđen i iznenađen, jer navodno nije znao šta vozi.

 

Zbog pretpostavke da u cisterni ima još droge kontrola se nastavlja zajedno sa policijom i tužilaštvom, a ukoliko se desi da još nešto bude otkriveno, javnost će biti blagovremeno obaveštena o tome.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stana

    27. decembar 2016 | 21:21

    Prvo da li je vozac znao? Ko je vlasnik kamiona? Da li je vozac prijavljen kao radnik?90.%ako ne i vise vozaca nezna sta vozi. Roba je na paletama kutijama zalepljeno i samo se ubacuje u kamion. Kamion pecate dobije papire a da li je na papiru i u kamionu isto nikad nezna. Zato verujem vozacu da ako nije znao tj. Saradjivao sa mafijom da zaista nije znao. Znaci samo detaljna i postena istraga moze utvrditi istinu.

  • dzigi bau

    27. decembar 2016 | 20:52

    cija je cisterna koja firma zaboravili ste to da objavite i sve ce biti jasno

  • Ja

    27. decembar 2016 | 21:50

    Pa svaki kamion sa kosova nosi neku drogu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA