Sveštenik iz Trstenika koji je bludničio nad bratancem (2) dobiće SRAMOTNU kaznu

Javnost je potresena zbog slučaja koji se pre dve godine dogodio u Trsteniku

  • 20

Sveštenik D.S., osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad svojim bratancem koji je tada imao samo dve godine će, kako saznajemo, dobiti samo godinu dana zatvora.

HOROR U TRSTENIKU: Sveštenik zlostavljao bratanca (2) punih osam meseci!

Osnovno javno tužilaštvo traži ovako malu kaznu jer se ceo slučaj, kako kažu, bazira na svedočenju dečaka.

U svojoj izjavi okrivljeni sveštenik je negirao da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret. Kako saznajemo u tužilaštvu, kazna za vršenje nedozvoljenih polnih radnji nad detetom, može biti od jedne do pet godina.

Stravične tvrdnje majke maloletnika (2) koga je seksualno zlostavljao stric sveštenik: Najstrašnije gadosti sam prećutala!

Sveštenik je optužen za nedozvoljene polne radnje nad svojim dvoipogodišnjim bratancem, a protiv njega je javno tužilaštvo u Trsteniku podiglo optužnicu, proglašen je krivim za nasilje u porodici u građanskoj parnici i zabranjen mu je prilaz dečaku na manje od 50 metara.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đole

    28. decembar 2016 | 08:04

    Dobro što ne kontaktirate tog sveštenika? Pa svi iz mesta znaju da je njegova snajka narkomanka i da je ovo izmislila jer je izgubila starateljstvo nad detetom!

  • marija

    28. decembar 2016 | 13:04

    majka nije narkomanka,vec sportista,i sportski sudija.Ja sam iz Trstenika i poznajem je.i znam da je otac deteta almoholicar i narkoman,to zna ceo grad.dete je od starta sa majkom,i tu nema polemike.Sramno je tako pljuvati .Zasluzujete da vam se desi mnogo gore od ovoga.Majka je divan covek,a dete je mali genije,andjeo...samo nek ostanu jaki.

  • 的事业务部门

    28. decembar 2016 | 09:02

    S obzirom da nema dokaza ne bi trebalo ni godinu dana da ga osude. Poznajem ovu porodicu. Dete je posle razvoda roditelja pripalo ocu koji je stao uz svog brata. Majka na sve nacine pokusava da povrati svoje dete sveteci se toj familiji a kako su svestena lica na losem glasu zna koga da napadne da bi lakse prodala pricu. Dete od tako malo godina ne moze tako "potresno" svedociti to mu ona diktira sta da prezentuje sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA