VOZAČI, OPREZ: Najavljen je sneg, moguća poledica

Na Starom Obrenovačkom putu u zoni mosta preko reke Save, radovi će trajati do 15. marta, a saobraćaj je preusmeren na Novi Obrenovački put

  • 0

Vozačima u Srbiji preporučuje se oprez zbog snega u planinskim i nižim predelima centralne i južne Srbije, kao i pri prelasku mostova i nadvožnjaka zbog mogućeg jačeg udara vetra ili stvaranja poledice, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

SPASAO BAKU DA NE ODE U POŽAREVAČKI ZATVOR: Anonimni dobrotvor platio kaznu za mačora

AMSS je naveo da se danas i u narednim danima očekuje pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka zimskim centrima i planinama. Na tim deonicama trenutno nema zastoja, ali je na pojedinim putevima saobraćaj usporen, jer ima snega na kolovozu.

Zimska oprema obavezna je na prilazima Kopaoniku, Tari i Goču, Staroj planini i na putevima u planinskim predelima zapadne i centralne Srbije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Vozačima se savetuje korišćenje manjih, alternativnih graničnih prelaza.

Ko nema novu ličnu kartu, neće moći da podigne penziju?

Nastavljaju se radovi i na deonici Ralja-Stojnik-Dučina u Beogradu (Sopot), na oko dva kilometra od Dučine. Radovi će se izvoditi pod saobraćajem, uz odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju.

Na Starom Obrenovačkom putu u zoni mosta preko reke Save, radovi će trajati do 15. marta, a saobraćaj je preusmeren na Novi Obrenovački put.

Obucite se slojevito, stižu nam kiša i SNEG!

Radovi na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, na deonici Niš (Severni bulevar) - Niš (Trupale) trajaće do 18. januara 2017. godine.

Kako je najavljeno, do 30. decembra od 07.00 do 17.00 časova, na Avalskom putu, radiće se na sanaciji ulegnuća, a saobraćaj će se odvijati u oba smera, uz naizmenično propuštanje vozila.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA