≫ 

Najnoviji detalji o osumnjičoj za ubistvo gazde vile u Niškoj Banji

- Čitavog života radila je pošteno da zaradi neki dinar. Dejana Dejančića je mnogo cenila, dao joj je parče hleba, poštovao je, a i ona njega - kaže drugarica Milice, devojke osumnjičene da je ubila vlasnika vile u Niškoj Banji

  • 13

Sredovečni muškarac Dejan Dejančić (51) je ubijen u Niškoj Banji kada je 5. novembra oko 8.30 sati upucan u svojoj vili. Sumnja je isprva pala na radnika zaposlenog u vili, koji je nakon što je vlasnik vile preminuo na licu mesta, pokušao da izvrši samoubistvo. Međutim, ubrzo je postala glavna osumnjičena Milica Dimitrijević.

Ovo je sobarica osumnjičena za ubistvo vlasnika vile u Nišu: Milica (27) je prvobitno prošla poligraf (FOTO)

Obrt u ovoj istrazi godine dogodio se nakon DNK analize s pištolja na kojem su nađeni tragovi Milice Dimitrijević. Priča Milice Dimitrijević o tragičnom događaju toga dana imala je dosta „rupa” koje nije uspela da objasni, pa je zato sumnja ipak pala na nju. Još nisu jasni motivi zločina, a Milica negira da je bila u vezi, bilo sa gazdom, bilo sa recepcionerom.

Ona je bila prisutna tokom drame u vili i nakon toga je satima čekala da se takozvana talačka kriza razreši.

- Pričala mi je da se jedva spasila i da joj je mnogo teško što je bila svedok njegovog ubistva – priča za Telegraf.rs poznanica sobarice.

Foto: Večernje novosti Foto: Večernje novosti

Ona kaže da je ono za šta je osumnjičena nespojivo sa Miličinim karakterom.

- Velika je to tuga i za nju i za sve koji je volimo. Trebao bi joj neki dobar advokat, to je za njenu porodicu veliki trošak. Svi bismo bili srećni kada bi neko prihvatio da je zastupa pa da mu kasnije bude plaćeno – zaključuje poznanica uhapšene sobarice.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    28. decembar 2016 | 17:49

    Ceo zivot posteno radila... Ima cak 27 godina i to bi trebalo da je to sto se tice rada?

  • Mira

    28. decembar 2016 | 18:18

    Drugarice ništa nemoj da tvrdis a ako misliš da je sve to netačno imaće advokata po službenoj dužnosti koga ne treba da plati pa se nemoj sekirati za tako postenu radnicu...

  • Toni

    28. decembar 2016 | 17:40

    A parafinska rukavica....??? Sto mora da se ipituje prosto kad moze zakoplikovano.....lol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA