≫ 

STIŽE ZAHLAĐENJE: Prvo kroz kišu, pa onda i kroz sneg

Jutarnja temperatura biće od minus četir do nule, u toku dana najviše minus jedan, a na jugu do pet stepeni Celzijusovih

  • 0

U Srbiji će danas biti uglavnom suvo sa dužim sunčanim periodima, u pojedinim krajevima biće umereno i potpuno oblačno, a na jugu i jugozapadu sa snegom. Jutarnja temperatura biće od minus četiri do nule, u toku dana najviše minus jedan, a na jugu do pet stepeni Celzijusovih.

ZIMSKA IDILA PRED DOČEK: Provejavaju pahulje u Beogradu (VIDEO)

Duvaće umeren i jak, severozapadni vetar pa je na planinama moguće stvaranje snežnih nanosa. Posle podne vetar će oslabiti, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

U Beogradu će biti suvo vreme sa dužim periodima sunčanog vremena, vetar će biti umeren, povremeno i jak, severozapadni. Najviša dnevna temperatura biće oko dva stepena.

U petak će biti hladno, na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima postepeno razvedravanje. Do utorka će biti uglavnom sunčano uz postepeni porast temperature, ali će tog dana doći do naoblačenja sa kišom, koja će uz pad temperature preći u susnežicu i sneg.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA