≫ 

Beskućnici u Teheranu SPAVAJU U GROBOVIMA!

Iranski predsednik je rekao da vlada ne može da prihvati da beskućnici žive u takvim uslovima

  • 2

Serija fotografija beskućnika koji spavaju u grobovima kod Teherana šokirala je zemlju. Tim povodom, predsednik Hasan Rohani izjavio je da vlasti ne mogu prihvatiti takvu situaciju.

Saudijska Arabija: Prekid odnosa sa Iranom, diplomatama rok od 48 sati da se povuku!

Upoznajte najprljavijeg čoveka na svetu: Nije se kupao 60 godina, puši životinjski izmet, razbesni se kad mu neko spomene vodu (VIDEO)

Iranski fotograf Saed Golamhoseini objavio je fotografije beskućnika na grobljima snimljene u mestu Šahriar, oko 20 kilometara zapadno od glavnog grada. Fotografije su privukle pažnju i iranskog predsednika, koji je rekao da "vlada ne može da prihvati" da beskućnici žive u takvim uslovima:

- Čuli smo da neki siromašni ljudi i beskućnici spavaju u kartonskim kutijama ili ispod mostova, ali nismo čuli da spavaju u grobovima.

Ekonomski oporavak Irana i dalje je spor, čak i posle ukidanja međunarodnih sankcija nakon postizanja nuklearnog sporazuma sa svetskim silama.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki st.

    29. decembar 2016 | 10:40

    Takva svakodnevnica u Kairu, praktikuje se decenijama. I sasvim je prihvatljivo za njihove prilike. Jedino ne znam šta rade u Iranu ? U Kairu pokojnike preko dana uredno vraćaju u grobnice.

  • Čika Velja

    29. decembar 2016 | 09:49

    Takav zivot zive da su "Maratonci" postali jos istinitiji! Ne isplati im ni da izlaze napolje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA