Karić gradi Teslagrad u Beogradu: Vratiću sve pametne ljude u Srbiju, niko više neće odlaziti (FOTO)

- Planiram da na Makišu izgradim jedno svetsko čudo - rekao je Karić

  • 29

Prvi sastanak koji je Bogoljub Karić imao po povratku u Srbiju upriličen je u Patrijaršiji. Karić je, naime, želeo da od patrijarha Irineja dobije blagoslov za buduće projekte koje planira da realizuje u Srbiji.

 

Najteže suze danas: Majka plače dok Bogoljub kleči pored nje i ljubi joj ruku (FOTO)

 

- Tražio sam od patrijarha Irineja blagoslov da počnem da gradim Teslagrad. On mi je taj blagoslav rado dao jer planiram da na Makišu izgradim jedno svetsko čudo od dva miliona kvadrata. Moja želja je da napravimo naučni centar gde će raditi srpska deca i naučnici, da vratimo sve one koji su otišli. A svake godine nam se odliva sve više mozgova koji po belom svetu žive i stvaraju, umesto u svojoj zemlji - rekao je Karić po završetku sastanka sa patrijarhom.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Bogoljub Karić za Telegraf: Za preporod Srbije mi je neophodan blagoslov patrijarha!

 

Dodao je da se u Srbiju vratio istog dana kad je svojim radnicima uplatio trinaestu platu i da isti sistem planira da primenjuje i u Srbiji.

 

- Ja ću graditi još 40 godina, kako bih srpskom narodu nešto ostavio. Zato što su Srbi vredni i radni, samo im treba prilika da se dokažu. Ostalo je još samo da se Vlada Srbije smiluje i da mi odobri da počnem da gradim - rekao je Karić.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Njega su danas na aerodromu, po povratku iz Moskve posle 11 godina, sačekali porodica, prijatelji, ali i stotine građana.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Huan

    30. decembar 2016 | 17:47

    Radio sam kod njega. Samo puste price. Plata mala,nikakva a kada je krenuo u kampanju jos vise je smanjio. To je sve samoreklama. Cist biznis. Da je ovo normalna zemlja sada bi citali koliko mu je jos ostalo da odsluzi robije. I ne samo on nego jos mnoooogo drugih. Srecna nova godina

  • Sasa

    30. decembar 2016 | 17:37

    Sarlatan kakvog ovaj narod upravo i zasluzuje

  • Bane

    30. decembar 2016 | 18:00

    Odmah Karica za predsednika Srbije, covek hoce da vrati ono sto je uzeo od gradjana i sve da zaposli a zavod za nezaposlene ukine. Kako ko zavrsi skolu ide na zavod trziste rada umesto odmah na poso i zaradjuje svoj dinar. Karic je bogat i emotivan covek, veliki srbin, nije on pobego iz srbije, nego se plasio mafije a posto sada srbija ima sigurnost, ne samo Karic, vratice se jos mnogi srbi, srbija nam je lepa, politika se menja, dolaze pametniji ljudi, moze da u buducnosti bude srbija druga svajcarska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA