OPREZ: Putevi zaleđeni, prilagodite vožnju uslovima!

Zbog očekivano pojačanog saobraćaja, na autoputevima i nešto sporijeg prolaska kroz pojedine naplatne rampe potrebno je da vozači pripreme tačan iznos za naplatu putarine

  • 1

Saobraćaj je pojačan na svim putevima u Srbiji koji vode ka turističkim mestima i odvija se bez zastoja i prekida, a u večernjim satima zbog niskih temperatura moguća je poledica zbog koje vozači treba da budu oprezniiji i vožnju prilagode uslovima na putu, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Zašto nismo videli pravu zimu 4 godine? Najbolji hrvatski meteorolog za Telegraf govori šta će se dalje dešavati u Srbiji

Saobraćaj je na pojedinim deonicama usporen, jer ima snega na kolovozu zbog čega je zimska oprema obavezna na prilazima Kopaniku, ka Tari, Goču i Staroj planini, ali i na putevima u planinskim predelima jugozapadne i centralne Srbije.

Zbog očekivano pojačanog saobraćaja, na autoputevima i nešto sporijeg prolaska kroz pojedine naplatne rampe potrebno je da vozači pripreme tačan iznos za naplatu putarine kako bi se ubrzao prolaz kroz naplatne stanice. Trenutna zadržavanja za naplatu putarine su oko desetak minuta.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Međutim, u slučaju promene i dužeg zadržavanja na pojedinim prelazima, AMS S vozačima savetuje korišćenje manjih, alternativnih graničnih prelaza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    31. decembar 2016 | 13:20

    Bas cudna pojava pred novu godinu, guzva i poledica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA