≫ 

TRAGEDIJA NA JUHORU: Prijatelj upucao prijatelja prilikom lova

Kako nezvanično saznajemo, njega je iz karabina greškom usmrtio dobar prijatelj Boban V

  • 33

Paraćinska policija odredila je zadržavanje jednom od lovaca, Bobanu V., koji je policiju i pozvao danas oko 14 sati, kad je upucao prijatelja.

Bizarna nesreća u Beloj Palanci: Lovac slučajno upucao pekara dok je kupovao kiflu

U lovu na divlje svinje danas oko 14 sati na planini Juhor iznad sela Potočac u paraćinskoj opštini smrtno je stradao jedan od lovaca, Vladica P. (36).

Kako nezvanično saznajemo, njega je iz karabina greškom usmrtio dobar prijatelj Boban V., koji je odmah, nakon što je shvatio šta se dogodilo, pozvao policiju i hitnu pomoć, ali nesrećnom lovcu nije bilo spasa.

Paraćinska policija Bobanu V. odredila je zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    31. decembar 2016 | 22:57

    Jadan covek.Zao mi je obojice.Saucesce

  • Pozdrav iz Rusije

    1. januar 2017 | 01:13

    Šta ti je život .... 96 godine taj čovek koji je sada izgubio život je slučajno kamionom pregazio svog druga i on je umro posle nekoliko dana a sada je on stradao nesrećnim slučajem od svog druga 20 godina posle.... Ja sam iz susednog sela i znam jer je taj dečko koji je umro 96 iz mog sela a ovaj sto je danas on je iz susednog. ... Neko gore sve to piše sve što mi radimo i govorimo....

  • Koja

    1. januar 2017 | 01:12

    Nikada nisam ni voleo ni cenio lov. Sav smisao je da ubiješ nešto ili, vrlo često, nekoga. Dokaza je bezbroj. Ne pada mi na pamet da budem ubica pa bile to i samo životinje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA