≫ 

Pogledajte kako DVE ZGODNE DEVOJKE PLJAČKAJU u tržnom centru u Novom Sadu (VIDEO)

Na snimku se jasno vidi da su u pitanju profesionalke. Ako prepoznate neku od ove dve devojke koje "operišu" po tržnom centru BIG u Novom Sadu - odmah zovite policiju

  • 28

U tržnom centru BIG u Novom Sadu u jednom istom butiku dogodile su se tri krađe, a prema snimku sa sigurnosnih kamera za njih su odgovorne dve devojke za koje niko nikad ne bi pretpostavio da kradu.

 

Ukrao je telefon iz kamiona, a onda mu je kamiondžija pokazao klasičan kung fu sa obe noge!

 

Na snimku se vidi jedna od tri "Pink panterke"  dok jednoj gospođi pokušava da ukrade novčanik iz torbe. 

 

Tačno se vidi kako je kradljivica pikirala gospođu plave kose u crnoj bundi, pa je prvo pokušala da joj ukrade novčanik iz torbe, a kada to nije uspela, prešla je na krađu telefona, pošto je primetila da je telefon prebačen iz torbe u džep od jakne.

 

Takođe, vidi se i da ima saučesnicu sa kojom zajedno radi. Druga devojka se po potrebi, približava žrtvi, kako bi "pravila gužvu" i omogućila koleginici da se manje sumnjivo približi i počne da "operiše".

 

Slučaj je prijavljen nadležnoj policijskoj stanici Detelinara. Građani koji imaju neke informacije o devojkama sa snimka koje bi mogle da budu korisne policiji, mogu ih proslediti pozivom na dežurni broj policijske stanice Detelinara na 021 512 226.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaran

    15. januar 2017 | 13:22

    Nista ne vidim

  • Dr. No

    15. januar 2017 | 13:14

    Na snimku se nevidi nista. Sve je moguce, ali nemojte gresiti dusu

  • Marko

    15. januar 2017 | 15:00

    Bolje da dobro pogledamo snimak , mozda neko prepozna te lopove da se sto pre uhvate jer sutra i nama mogu nesto da ukradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA