Pronađena Nišlijka, koja je skočila u Nišavu pre više od dva meseca

- Rodbina je prepoznala njene lične stvari tako da se pouzdano veruje da se radi o njoj - kažu naši sagovornici iz strage.

  • 0

Telo Nišlijke (37) koja je 23. novembra skočila s Vrežinskog mosta u Nišavu, pronađeno je juče u ušću ove reke u Južnu Moravu, u blizini sela Mezgraja.

UZAS U NIŠU: Žena se ubila skokom sa mosta blizu DIS marketa (FOTO)

Kako Telegraf. rs saznaje, leš je u vodi primetio jedan prolaznik i pozvao policiju.

U toku je identifikacija pronađenog tela ali sve za sada ukazuje da je reč o osobi koja se utopila u Nišavi prošlog novembra.

- Rodbina je prepoznala njene lične stvari tako da se pouzdano veruje da se radi o njoj - kažu naši sagovornici iz strage.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

S obzirom na to da je zbog protoka vremena i boravka u vodi telo u izuzetno lošem stanju, poslato je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

- Mada nije bilo okolnosti koje bi ukazivale da je njena smrt posledica krivičnog dela naložena je obdukcija koja će defintivno dati odgovor kako je umrla – kažu naši izvori.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako je utvrđeno tokom istrage, žena se kobnog dana vraćala sa slave sa suprugom ali su se usput posvađali nakon čega je ona dotrčala do mosta i skočila preko ograde. Vatrogasno spasilačke jedinice su odmah započele potragu koja nije dala rezultata.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Krajem februara prošle godine Nišava je uzela život i Vesni Jugović. Ona je sa prijateljem šetala psa u blizini TC „Roda“ kada je upala u vodu a matica je povukla. Muškarac koji je bio sa njom pokušao je da je spasi ali se i on umalo utopio. Njeno telo uzaludno su u više navrata tražile vatrogasno spasilačke jedinice i ronilački tim Žandarmerije.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA