≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

U Press centru UNS-a predstavljena je najnovija anketa Agencije “Faktor plus” u vezi sa predstojećim predsedničkim izborima. Uz mogućnost greške od tri procenta, rezultati su veoma interesantni. Da se parlamentarni izbori održe u nedelju, bilo bi drugog kruga, ali SNS ubedljivo pobeđuje. Opširnije čitajte OVDE.

U Obrenovcu se juče u kasnim popodnevnim satima desio prvi veliki incident otkad su pre nekoliko dana u napuštenu kasarnu u ovom gradu smešteni migranti, koji su prethodnih nedelja boravili u srušenim zgradama i hangarima u centru Beograda. Migranti su pokušali da otmu bebu u kolicima u Nemanjinoj ulici.

Vlastimir Milošević (34), bivši karate reprezentativac, ubijen je najverovatnije iz osvete, saznaju beogradski mediji. Opširnije pročitajte OVDE.

Jutros je, u 80. godini života, preminuo legendarni rvač i trener Miroslav Ćitaković, poznat kao Ćita ili Ćira. Njegovu školu su prošli svi žestoki momci, od stare garde Ljube Zemunca, preko novije generacije Aleksandra Kneževića Kneleta i Kristijana Golubovića, pa do današnjih momaka.

Drnda je naš najpoznatiji pogrebnik koji je u martu 2006. godine vozio telo nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića.

Pregovarači Evropskog parlamenta, Veća i Komisije dogovorili su se oko regulisanja veleprodajnih cena koje telekomunikacijski operateri međusobno naplaćuju za usluge rominga, što je zadnji element koji je preostalo ispuniti za konačno ukidanje naplate rominga u Evropskoj uniji od 15. juna ove godine.

Kad god cene skoče u Srbiji, građani se spakuju u automobile i odu na porodični šoping u region. Glavna zemlja u kojoj je, prema sudu potrošača, sve povoljnije i dalje je Mađarska. U Segedin se najčešće skokne da bi se napunio frižider sirom i mesom ili obuklo od glave do pete. Opširnije čitajte OVDE.

Nakon “ledenog doba” koje je okovalo našu zemlju, konačno možemo malo da uživamo u višoj temperaturi. Do kada čitajte OVDE.

Crvena zvezda je drastično kažnjena zbog ponašanja navijača na meču sa Panatinaikosom u okviru 20. kola Evrolige.

U narednoj emisiji šou programa “Ja imam talenat”, preslatki mali reper je toliko oduševio Rastu koji je odlučio da klincu, koji je narodnog dana slavio rođendan, pokloni jednu od svojih skupih ogrlica. Opširnije čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA