NERVNI SLOM U AVIONU UŽIVO: Žena kapetan održala bizaran govor nakon kog su je momentalno izveli iz letelice (FOTO)

Žena je privukla pažnju putnika jer je došla u civilnoj odeći i obratila im se putem interkoma, a to se dogodilo uoči poletanja aviona "Junajted erlajnsa"

  • 3

Žena kapetan američke avio-kompanije "Junajted erlajns" izvedena je iz aviona u Ostinu, nakon što je započela bizaran govor o politici i svom razvodu, javlja "Si-Bi-Es njuz".

Stjuardesa pronašla tajnu poruku u avionu: Spasila je devojčicu od jezive sudbine (FOTO)

Ona je privukla pažnju putnika jer je došla u civilnoj odeći i obratila im se putem interkoma, a to se dogodilo sinoć uoči poletanja aviona iz Ostina u Teksasu ka San Francisku.

- Pojavila se obučena u civilnu odeću i tražila od nas da glasamo da li bi trebalo da se presvuče u uniformu ili da leti tako obučena - rekao je jedan od putnika, a drugi je dodao da je usput objasnila da prolazi kroz razvod.

Kako se navodi, ona je iskoristila priliku i počela da priča o predsedniku SAD Donaldu Trampu i njegovoj suparnici na izborima, Hilari Klinton, nazivajući ih oboje veoma pogrdnim rečima, a zatim nastavila priču o razvodu.

Oko 20 putnika je izjavilo da se nije osećalo sigurno sa "nestabilnom" osobom u kokpitu, a mnogi od njih na svojim Tviter nalozima, zahtevali su od avio-kompanije da zameni pilota.

Pošto je izvedena iz aviona, novi kapetan se ukrcao i izvinio putnicima u ime kompanije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA