Upoznao devetogodišnju Nišlijku na sajtu za upoznavanje: Tražio joj golišave fotke, a ona mu poslala i video!

Kada je otkriven, osumnjičeni je krivicu za sve što se desilo prebacio na devojčicu

  • 18

Protiv jednog dvadesetšestogodišnjaka iz okoline Beograda podneta je krivična prijava za iskorišćavanje maloletnice za pornografiju, jer je od devetogodišnje Nišlijke tražio slike na kojima je naga.

Pedofil (66) je osuđen na dve godine zatvora, a reči oca Tijane Jurić o sramnoj kazni grme!

KUPOVAO DEVOJČICI SLATKIŠE, PA JE PIPAO PO TELU: Zoran O. uhapšen zbog sumnje da je obljubio dete (10)

Kako saznajemo, maloletnica je sa mladićem stupila u kontakt preko jednog sajta za upoznavanje.

- Vrlo brzo nakon što su se upoznali preko interneta, razmenili su brojeve telefona i počeli da svakodnevno razgovaraju. Čim je pridobio poverenje deteta, osumnjičeni je sa njom počeo da vodi eksplicitne razgovore o seksu. Nedugo potom zatražio joj je fotografiju na kojoj je gola, a ona mu je poslala video zapis na kojoj je zaista bila bez odeće. Na tom snimku vidi se da se devojčica dodiruje po intimnoj regiji, verovatno na njegov zahtev – objašnjavaju naši sagovornici iz istrage.

Kada je otkriven, osumnjičeni je krivicu za sve što se desilo prebacio na devojčicu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- On je tvrdio da nije imao pojma da razgovara sa detetom, jer je navodno ona na svom profilu napisala da ima 22, da bi nakon što su stupili u kontakt telefonom rekla da je stara 25 godina. Čak je isticao da je ona bila ta koja je inicirala razgovor o seksu jer ga je prva pitala da li je ikada imao intimne odnose, što je on negirao. Priznao je da joj je tražio sliku, ali se pravdao da se na video zapisu koji mu je poslala, nije dobro video njen lik zbog čega nije znao da razgovara sa detetom.

Protiv Begrađanina je podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog čega nije uhapšen niti mu je određen pritvor.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpski komunista

    13. februar 2017 | 00:43

    Šta će dete od od 9 godina na sajtu za upoznavanje? Gde su tu roditelji, da li su normalni? Stvarno nije ni čudo što ova "država" propada iz dana u dan.

  • Mira.V.

    12. februar 2017 | 23:30

    Roditelji!Kontrolisite svoje devojcice!Ne postoji nemam vremena!Imam tri sina,na fakultetima su,ali sam im redvno sve kontrolisala.Od dzepova do ranceva.Zvali su me "zbir" ali bas me briga.Sada cesto sami kazu hvala sto si bila spijun.

  • Zoran

    12. februar 2017 | 23:39

    Strasno.U svakom normalnom coveku ovakva vest izaziva enormni bes, ali i nemoc da se tim neljudima rucno sudi.Roditelji su dosta doprineli tome, jer o svemu brinu osim o sopstvenoj deci.To po mom misljenju i nisu roditelji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA