Sve o Zoranu Čiči, glumcu i košarkašu koji je "pao" zbog droge

Čiči, koji je vlasnik i trener fitnes centra, pre nepunih godinu i po dana je istekao kućni pritvor

  • 12

Zoran Čiča (36), poznati glumac i košarkaš, koji je priveden u četvrtak jer je kod njega pronađena marihuana, ujedno je i trener i vlasnik vračarskog fitnes centra ProGym, pa se postavlja pitanje otkud droga kod njega ako vodi takav život.

Poznati srpski glumac i košarkaš priveden zbog skanka!

Čiča je šest meseci, do avgusta 2015. godine nosio nanogicu i samim tim bio u kućnom pritvoru, jer je 012. godine brutalno pretukao sportskog sudiju Zorana Miloševića na meču Druge lige - Centar, između Mladosti 2009 i Slodesa, za koji je igrao.

Poznat po ulogama u filmu "Jedan na jedan“ i seriji "Košarkaši“ nema devojke koja nije maštala o Mačku, glavnom liku iz filma "Jedan na jedan", u kome se i proslavio. U tom filmu on je igrao sa Branislavom Bojovićem, frontmen grupe "Sanšajn", koji je u aprilu prošle godine osuđen na  10 meseci kućnog zatvora zbog napada na pripadnike Interventne jedinice i posedcovanja "spida" u aprilu 2014. kod Ade Ciganlije.

Čiča je posle saslušanja u četvrtak, pušten na slobodu, a protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Beogradska Interventna jedinica je u večernjim časovima primetila vozilo u kom je bio Čiča, a redovnom kontrolom pronađena je marihuana.

- Proverom njegovih dokumenata je utvrđeno da je on ranije osuđivan. Policajci su zatim pretresli njega i vozilo i pronašli manju količinu marihuane. Osumnjičeni je priveden u Policijsku stanicu Zvezdara – navodi izvor blizak istrazi za Informer.

Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije

On dodaje da su policijski inspektori te stanice zajedno sa Zoranom otišli do njegovog stana u Ulici Vladimira Tomanovića na Zvezdari:

- Pretresom stana inspektori su pronašli tri veća i jedno manje pakovanje, u kojima je bilo više grama “skanka”. Čiča je posle pretresa saslušan i pušten na slobodu. Protiv njega je napisana krivična prijava, koja će biti predata tužilaštvu redovnim putem.

(Telegraf.rs / Informer / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbijaa

    20. februar 2017 | 13:33

    Marihuana nije droga... Veca droga su te cigarete koje svi puse ali naravno o tome se cuti...

  • mirko

    20. februar 2017 | 09:05

    Trava nije droga

  • Milan

    20. februar 2017 | 09:25

    Sve mu to nasli i pustili ga na slobodu! E to samo ima u zemlji Srbiji. Dok truju decu i uvlace na put bez povratka drzava cuti. Za svakog pa i onog sa gramom najstroza kazna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA