Pravi horor na Paliluli: Mladić prebio roditelje koji su oblivenu krvlju istrčali na ulicu, a onda je vitlao sekirom i razbijao kola

U kući je nastavio da bije svoje roditelje, a potom je izleteo na ulicu i krenuo po kolima

  • 19

Mladić N.G prebio je svoje roditelje danas u porodičnoj kući u naselju Veliko Selo na opštini Palilula, a potom je dohvatio sekiru i krenuo da udara kola u ulici, preneli su pojedini beogradski mediji.

 

PUTARI UBILI PIJANCA: Nisu videli da je u rupi, pa ga asfaltirali!

 

Očevidci kažu da je prizor bio jeziv.

 

- Sa sekirom u ruci je išao od jednog do drugog parkiranog automobila i lomio stakla. Polupao je i verandu na porodičnoj kući. Svoju majku je počeo da bije još u ulici. Tukao je sve do kuće - kaže jedan od prisutnih.

 

U kući je nastavio da bije svoje roditelje, a potom je izleteo na ulicu i krenuo po kolima. Prizor njegovih roditelja koji su krvavi izleteli na ulicu zgranuo je sve koji su to videli.

 

U jednom trenutku je čak izvadio i poklopac od šahta i pokušao da ga baci na kola koja su u tom trenutku prolazila ulicom.

 

N.G. je priveden, a pretpostavlja se da je bio pod dejstvom alkohola i opijata.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koala

    26. februar 2017 | 23:04

    Pod kojim dejstvom alkohola i opijata treba dubre nauciti pameti damu vise nikad ne padne na misao da to ponovi stare roditelje da tuce i matletira hidijot praznoglavi

  • Stevan

    27. februar 2017 | 00:01

    Udri ga sekirom kao sto je on roditelje

  • Steke

    26. februar 2017 | 23:54

    Pravac u ovcu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA