Dragan iz Šapca je napravio dete svojoj teško bolesnoj ćerki: Sad ga je u WC-u zatvora stigla užasna kazna cimera

- Navodno, primorali su ga da ustane i dovukli ga u toalet, gde su ga silovali. ispričao je da mu je jedan držao ruke, dok se drugi iživljavao nad njim, a da su se potom zamenili - navodi izvor iz istrage

  • 14
Okružni, Centralni zatvor, CZ Foto: Milena Đorđević

Slučaj Dragana M. (50) iz okoline Šapca pokazao je da nije netačna priča da silovatelje i nasilnike stiže brutalna kazna po zatvorima. Njega su, naime, kako tvrdi, u zatvoru gde leži zbog toga što je silovao 15-godišnju ćerku i napravio joj dete, silovala dvojica cimera.

UŽAS U SRBIJI: Otac silovao hendikepiranu ćerku (15), ona ostala u drugom stanju!

SRPSKI HOROR: Silovali ćerku, očuh dobio SEDAM, majka PET GODINA ZATVORA!

Otac monstrum, kako su ga prozvali zbog toga što je mesecima silovao teško bolesnu ćerku, prošle nedelje se požalio zatvorskim čuvarima Specijalne zatvorske bonice u Beogradu, u koju je smešten, da su ga cimeri silovali i pretili mu da će ga ubiti ako nekome kaže za to.

- Kako je tvrdio čuvarima, a potom i policiji, koja ga je saslušavala, ležao je u svom krevetu kada su ga cimeri okružili i rekli mu da hoće da imaju seks sa njim, preteći da će ga teko isprebijati ukoliko se bude opirao. Navodno, primorali su ga da ustane i dovukli ga u toalet, gde su ga silovali. ispričao je da mu je jedan držao ruke, dok se drugi iživljavao nad njim, a da su se potom zamenili - navodi izvor Srpskog telegrafa.

Foto: Wikipedia/Denis Apel Foto: Wikipedia/Denis Apel

Iako su mu, kako tvrdi pretili da će ga ubiti, ako se bude žalio, Dragan je ipak odlučio da ne ćuti iz straha da ga ne napadnu ponovo.

Nakon prijave, zatvorski čuvari du ga odvezli na lekarski pregled u bolnicu, ali kako doktori nisu utvrdili vidljive tragove nasilja nad njim, naložena su veštačenja.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Saslušani osuđenici su negirali da se takvo nešto dogodilo, ali je konačna odluča na tužilaštvu da utvrdi da li je zaista bilo silovanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA