≫ 

Okačili su poruku "Srbija ubija" na autobuskoj stanici i počeo je neviđeni haos (FOTO)

- Licemerno je to što većina pljuje po Srbiji, većina je poznaje takvu od svog rođenja, ne zna za bolje. A kada ode u neku "bolju, obećanu" zemlju, plače za tom istom Srbijom - jedan je od komentara na ovu poruku

  • 42

Kratka, ali vrlo upečatljiva poruka "SRBIJA UBIJA" osvanula je na jednom autobuskom stajalištu u Novom Sadu. Autor poruke je nepoznat, a komentari na ovaj postupak podelili su Novosađane, ali i ostatak Srbije nakon što se slika sa stajališta proširila društvenim mrežama.

Država će vam slati SMS poruke: Ono što će pisati u njima olakšaće vam život!

Rekordna migracija iz naše zemlje zabeležena je 2014. godine kada je "preko grane" otišlo čak 58.000 ljudi. Razlozi za ovakvu odluku su, uglavnom, ekonomske prirode. Odlazi se i zbog potrage za boljim obrazovanjem.

Međutim, mišljenja su različita o ovoj temi i ne želi svaki stanovnik Srbije da napusti svoju zemlju, mnogi biraju da ostanu.

- Licemerno je to što većina pljuje po Srbiji, većina je poznaje takvu od svog rođenja, ne zna za bolje. A kada ode u neku "bolju, obećanu" zemlju, plače za tom istom Srbijom - jedan je od komentara na ovu poruku.

- Ko ode u tuđinu, plače, ali zato što nije otišao ranije - glasi odgovor na prethodni komentar.

Među komentarima su i oni provokativni, vulgarni, ali i komentari podrške i razumevanja. Rekacije su burne, to je sigurno.

Koje je vaše mišljenje o postavljanju ovakvog natpisa na autobuskoj stanici? Ostavite nam odgovore u komentarima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    3. mart 2017 | 18:39

    Kakva je takva je volim svoju Srbiju, i zec gde se okoti, voli da ugine na tom mestu. Srbija je pokradena zemlja, sto od politicara, sto od kraljevine svo zlato izneli iz zemlje, stalno rusena Srbija, pravoslavlje smeta svetu i svi se urotili protiv nas. Jos nemamo prave ljude, da Srbiju uzdignu, poput svajcarske, bogati smo ali nemamo ljude za to. Trenutno politicari vode politiku u svoju korist da nesto ucare a najmanje misle o gradjanima. Stalno izbore imamo, samo ih tata vidimo medju gradjane.

  • Gastarbajter

    3. mart 2017 | 18:19

    Plačemo mi i ovde samo mnogi neće da priznaju dodju u Srbiju na godišnji sa 500 evra pa se foliraju kako dobro žive a to je štedio godinu dana

  • Dana

    3. mart 2017 | 18:26

    Žalosno je što oni koji pljčkaju zemlju ne snose posledice, a narod od svoje plate toliko bedno živi da su nam ubistva, samoubistava i kriminal svakodnevnica. Sadašnja vlast se vadi na predhodne od koje ne vidimo da iko odgovara za štetu koju je naneo narodu. Radnici su robovi, deca sa školstvom u takvoj anksioznosti da se vešaju, ubijaju... Ko bi u takvoj zemlji ostao?! Samo ko ne može da ode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA