≫ 

Vučić u Požarevcu: Na poraze smo naučili, to hoću da promenim - DA IDEMO NAPRED U POBEDE!

U Požarevcu je održana konvencija predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića

  • 96

Srpska napredna stranka nastavila je kampanju za predsedničke izbore. U Požarevcu je održana konvencija predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. On je istakao da smo naučili na poraze, i da to hoće da promeni. Hoću da nam bude normalno da pobeđujemo, da idemo napred a ne nazad, rekao je Vučić.

DRAŠKOVIĆ DAO PODRŠKU ALEKSANDRU VUČIĆU: On vodi proevropsku politiku!

Vučić u Jagodini: Doživeli smo da NATO kaže da je protiv "Vojske Kosova", TO JE NAŠA POBEDA!

18:38 - Praćen ovacijama i aplauzima na binu je izašao predsednički kandidat i lider SNS Aleksandar Vučić.

Printskrin: Facebook/vucicaleksandar Printskrin: Facebook/vucicaleksandar

- Kod nas u Srbiji je oduvek bilo najteže pobeđivati. Nikada nismo imali pozitivan odnos prema ljudima koji su nas vodili prema pobedi. To je zato što nismo navikli na pobede, već na poraze. Ja to hoću da promenim. Da idemo napred, a ne nazad, da budemo uspešni - rekao je Vučić.

On kaže da svakog dana možemo da čujemo najteže reči uvreda.

- Ne uzbuđujem se previše zbog njihovih teških i ružnih reči. Znam da sam radio pošteno i odgovorno i da smo učinili sve za svoju zemlju i građane. Ono što me brine je što oni žele da izazovu nemire na ulici i što Srbiju žele da vrate u prošlost. Oni ostaju pri tome da izazovu makedonski scenario da se puca u Srbiji. Neću im to dozvoliti - kazao je lider SNS.

- Šta god da rade, neću im dozvoliti da naruše mir. Ma koliko pretili i vikali, šta god činili i šta god rade, neću im dozovliti da ugroze mir vaše dece! Neće biti pucanja u Srbiji! Ako pobede, priznaćemo, ako pobedimo, slavićemo jedan dan, a onda idemo da radimo - poručio je Vučić.

- Neka oni mere ono što se ne meri, mi ćemo da merimo rad i ljubav prema Srbiji - poručio je Vučić.

U nekoliko poslednjih dana, ljudi iz celog sveta počinju da razumeju Srbiju, napomenuo je Vučić.

- Naš posao je da ćemo uskoro da radimo put Petrovac - Žagubica posle 70 godina, da istok Srbije bude dostupniji, da vide kako je lep taj deo Srbije, da dovodimo investitore. Dovodićemo nove fabrike i pogone. Naš posao je da se izborimo da se Srbija ne vrati u prošlost. Ne brinite nek oni rade svoj posao, neka vređaaju, mi ćemo da merimo uspehe, ljubav prema otadžbini - podvukao je predsednički kandidat SNS.

On je rekao da je još sam neko vreme predsednik SNS i da hoće da se zahvali ljudima iz SPS, PUPS i ostalim koalicionim partnerima.

- Vi naprednjaci, nemojte imati negativan stav prema našim koalicionim partnerima. Da se ujedinimo, mi koji hoćemo pristojnu i normalnu Srbiju - rekao je Vučić.

Imao je poruku i za političke protivnike.

- Svi na crtu, dolazim, da vas 2. aprila sve pobedim - istakao je Vučić.

- Samo mirno i demokratski pobedićemo ih zbog naše dece, zbog budućnosti. Živela Srbija - zaključio je lider SNS.

18:31 - Na binu je izašao lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić.

Printskrin: Facebook/vucicaleksandar Printskrin: Facebook/vucicaleksandar

- Vi učestvujete u velikim promenama. Ovo su dani istorije. Mi smo učesnici u tim promenama. Mi trebamo večeras našem pobedniku Aleksandru Vučiću da damo svu snagu i podršku. Vrlo je teško naći ljude sposobne i odgovorne. Ljude koji ne žale sebe za svoj narod i zemlju. Aleksandar je to dokazao - istakao je Karić.

- Kada je Putin nasledio Rusiju od Jeljcina, u takvom je stanju bila i Srbija pre 2012. godine. Dosovci su sve uništili, ostavili su ljude bez posla... Za tri godine, sve je izmenjeno. Postoji red i organizacija - istakao je Karić.

- Mi smo danas jedna od retkih zemalja u Evropi koja beleži rast. To nam daje nadu da će biti sve više fabrika i sve više radnih mesta. Sve zahvaljujući našem pobedniku Aleksandru Vučiću - dodao je Karić i potom dodao da Vučiću veruju ne samo u Srbiji već i u svetu.

- Zato je on poštovan u Briselu i Vašingtonu, u Moskvi i Pekingu - podvukao je Karić.

On je pozvao sve građane da 2. aprila izaberu Aleksandra Vučića.

18:27 - Među govornicima je i kapiten odbojkaškog kluba Mladi radnik Ivica Jeftić.

Printskrin: Facebook/vucicaleksandar Printskrin: Facebook/vucicaleksandar

- Srbija je mala zemlja koja je iznedrila velike šampione. U svakom sportu postoji kapiten koji kotroliše igru i zna šta da se radi. Sportisti u Srbiji hože da budu uspešni. Srbija hoće uspešnog kapitena Aleksandra Vučića - rekao je Jeftić.

18:21 - Sledeći se okupljenima obratio Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta socijalista i ministar za rad.

Printskrin: Facebook/vucicaleksandar Printskrin: Facebook/vucicaleksandar

Vulin kaže da je Srbija dugo čekala na pravog lidera.

- Dugo i predugo Srbija nije bila sigurna. Otkada je počeo da Aleksandar Vučić pobeđuje, pobeđuje Srbija. Srbija pobeđuje zahvaljujući čoveku koji je rekao da neće priznati Kosovo i rekao da neće biti nove Oluje - istakao je Vulin.

Kaže da nema nazad u vremena DOS-a i pljačkaših privatizacija.

- Otkako Srbija odlučuje o sebi, a ne ambasadori i tajkuni ona je uspešnija. Srbija je pobedila danas i o njoj će sepisati. Kad su najveći rekli da Srbija je u pravu - rekao je Vulin.

18:17 - Na binu je izašao glumac Slobodan Boba Stepić.

Printskrin: Facebook/vucicaleksandar Printskrin: Facebook/vucicaleksandar

- Fascinantni državnik je bio Miloš Obrenović. Miloš je bio jedan od retkih koji nije hteo da uđe u čitanke po hrabrim pohodima i osvajanjima, nego delima. Aleksandar Vučić ima sve osobine Miloša Obrenovića. Kod Vučića sam video energiju, marljivost, spremnost na rad, ali i ličnu žrtvu. To je sve ono što treba da ima čovek koji treba da vodi našu Srbiju - istakao je Stepić.

18:09 - Prvi se okupljenima obratio član Predsedništva SNS i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Printskrin: Facebook/vucicaleksandar Printskrin: Facebook/vucicaleksandar

- Svakog dana me iznenadi bahatost Janković, Jeremića, Obradivića i Radulovića i mržnja prema Aleksandru Vučiću - kazao je Stefanović.

Ističe da oni svakog dana pozivaju na ukrajinski i makedonski scenario.

- Zar je to Srbija koju bilo ko to želi ili sanja. U Srbiji se neće pucati niti paliti - napomenuo je ministar policije i poručio političkim protivnicima da ne razmišljaju o nasilju i sukobima.

- Srbija će uz Aleksandra Vučića imati mir, spokoj i napredak - rekao je Stefanović.

Oni imaju jedini cilj da se ponovo vrate na vlast, kaže Stefanović.

- Jeste čuli šta govori Ivan Ivanović i Vlado Georgiev. Ne mogu da pomislim šta bi se dogodilo da oni dođu na vlast. Zato narod ima svog kandidata Aleksandra Vučića. Pobedom Vučića Srbija ostaje stabilna država, država koja pripada vama, a ne tajkunima - rekao je član predsedništva SNS.

Konvenciji predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića prisustvuje veći broj ministara, kao i najviših funkcioneri SNS, SPS i drugih članica vladajuće koalicije.

Printskrin: Facebook/vucicaleksandar Printskrin: Facebook/vucicaleksandar

U prepunoj sportskoj hali okupilo se više hiljada građana, simpatizera i članova SNS. Miting je počeo himnom “Bože pravde”, a prisutni nose stranačke zastave i obeležja.

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nada

    9. mart 2017 | 22:08

    Svet je počeo na nas da gleda sa poštovanjem,počeli su da nam veruju da smo narod koji želi mir i stabilnost u to nas uveo Vučić,nesmemo prekinuti te veze već ga moramo podržati i pospešiti da radi jače,brže,bolje za sve nas.

  • Nika

    9. mart 2017 | 20:56

    Reforme su jedini spas za nasu drzavu!Vec je uradjeno mnogo,ali potrebno je jos vise,brze,bolje i jace! Samo napred u lepsu i uspesniju buducnost na celu sa Aleksandrom Vucicem!

  • Bilja

    9. mart 2017 | 20:53

    Svi koji vide napredak Srbije, a vide ga svi koji su realni i koji žele da ga vide, neće dozvoliti da stanemo ili ne daj, Bože,da se vratimo unazad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA