Anonimni telefonski poziv izazvao haos u centru Pariza: Evakuisana kancelarija francuskog finansijskog tužilaštva

Kancelarija francuskog finansijskog tužilaštva u Parizu nalazi se u centru pažnje poslednjih nedelja, između ostalog i zbog navodnih optužbi za finansijske malverzacije predsedničkih kandidata Marin Lepen i Fransoa Fijona

  • 0

Kancelarija francuskog finansijskog tužilaštva u Parizu evakuisana je danas iz bezbednosnih razloga, izjavio je neimenovani izvor iz pravosuđa novinaru Rojtersa.

Na pismu-bombi u Parizu bila grčka adresa

Britanska novinska agnecija navodi da se policija nalazi na licu mesta u centralnom delu Pariza.

- Bezbednosne snage dobile su naredbu da pretraže zgradu ne bi li pronašli eksploziv i pretres bi mogao da potraje ceo dan - izjavio je neimenovani policijski izvor.

Kancelarija je evakuisana u jutarnjim satima nakon anonimnog telefonskog poziva, naveo je neimenovani izvor iz pravosuđa.

Kancelarija francuskog finansijskog tužilaštva u Parizu nalazi se u centru pažnje poslednjih nedelja, između ostalog i zbog navodnih optužbi za finansijske malverzacije predsedničkih kandidata Marin Lepen i Fransoa Fijona.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA