UŽAS U NIŠU: Policajci iz čista mira tukli čoveka pred decom obolelom od raka!

Te noći, 19.marta, Perica je izašao jnapolje da ispuši cigaretu kada su mu prišla dva policajaca, koja su ga tukla bez razloga

  • 21

Perica Petrović iz Vladičinog Hana koji boravi u Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka u Nišu, optužio je dvojicu policajaca da su ga 19.marta ispred ove ustanove maltretirali.

"Svukao me, pipkao svuda po telu i terao da mu sednem u krilo": Porodilja tvrdi da ju je maltretirao medicinski tehničar!

Perica navodi da boravi u Nišu jer se tu leči njegova petogodišnja ćerka koja boluje od karcinoma, pa je on smešten u Roditeljskoj kući ove organizacije.

Te noći izašao je napolje da ispuši cigaretu kada su mu prišla dva policajaca, koja su ga tukla bez razloga:

- Prišla su mi dvojica policajaca koja su počela da me vređaju i udaraju. Nisam znao zašto, rekli su mi da sam degenerik. Ušli su u prostorije NURDOR, prišla je moja tašta, koju su udarili po cevanicama, a moju ženu su odgurnuli. Sve su to deca gledala.

- Kada smo otišli u polcijsku stanicu nisu hteli moju ličnu kartu, pominjali su neku pljačku trafike...Posle 20 minuta su me pustili. Kada sam pitao kako u pidžami i papučama da idem gradom, oni su dodali da nisu taksi služba - navodi Perica.

U NURDORU-u navode da su upoznati sa nemilim događajem i da su tražili objašnjenje od policije, ali još uvek nisu dobili nikakav odgovor.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    29. mart 2017 | 09:51

    Policija u Nisu su nevaspitani seljaci koji neznaju stace sa ovcama kuci I onda maltretiraju posten narod po gradu

  • @@@

    29. mart 2017 | 09:52

    Sram ih bilo......smene pod hitno. ...ajde Stefanovicu da te vidimo

  • PRAVOSLAVAC

    29. mart 2017 | 10:19

    E OVO JE BAS SRAMOTA ALI BI IPAK VOLEO DA CUJEM I POLICAJCE PA NISU VALJDA TOLIKI MANIJACI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA