Pedofil iz Zagreba je danima zlostavljao devojčicu (7), ćerku svojih komšija: Terao je da ćuti, a onda je ona progovorila o paklu

Često je dolazio u dom svojih komšija, a oni ništa nisu posumnjali...

  • 0

Uhapšen je 56-godišnji pedofil koji je danima seksualno zlostavljao 7-odišnjakinju u Zagrebu, a prema saznanjima tamošnje policije muškarac je od polovine prošlog meseca polno iskorišćavao devojčicu, inače ćerku svojih komšija.

Balkan u šoku: Starac (78) bludničio nad devojčicom (14)

Budući da su komšije bile jako bliske i često se posećivale, nikome nije bilo čudno što 56-godišnjak danima dolazi u dom 7-odišnjakinje. Ali, vrlo brzo se ispostavilo da je tokom posete na najgnusniji mogući način iskorišćavao devojčicu, piše portal "net.hr".

Kako portal saznaje, muškarac je verovatno uveravao devojčicu da o svemu mora da ćuti, a malena se na komšijino ponašanje ipak posle izvesnog vremena požalila roditeljima.

Oni su odmah alarmirali policiju, koja je 56-godišnjaka uhapsila, te se on sada nalazi u zatvoru Remetnica.

Tokom kriminalističke istrage utvrđeno je da postoji dovoljno dokaza protiv 56-godišnjaka. Zato je predat tužilaštvu koje je protiv njega otvorilo istragu zbog polne zloupotrebe deteta mlađeg od 15 godina.

Za to krivično delo može se izreći i kazna od deset godina zatvora.

Odlukom suda osumnjičenom pedofilu određen je istražni zatvor, kako ne bi ponovio krivično delo za koje je prijavljen.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA