≫ 

Stravični detalji tragične smrti majke i sina: Čulo se "Jaoj sine, jaoj", a onda su pali mrtvi jedno pored drugog (FOTO)

Bilo je nešto posle 18 sati kada smo začuli vrisak, pomislili smo da je neku mačku zgrabio pas. Odjednom smo začuli Marijanin jauk

  • 27

Ivana Dimitrijević, komšinica Marijane Marković (46), prva je priskočila u pomoć nastradaloj ženi i njenom šesnestogodišnjem sinu Darku koje je udarila struja, ali je i za jedno i za drugo bilo kasno. Majka i sin nastradali su u utorak u dvorištu porodične kuće u aleksinačkom selu Glogovica, kada je vetar otkinuo strujni kabl sa bandere.

Ovo su majka i sin koji su stradali od strujnog udara: Jezivi detalji tragedije u Aleksincu (FOTO)

- Te večeri je Marijana bila kod nas, požalila se da nemaju struju i zamolila da kod nas napuni mobilni telefon. Bila je baš vesela, uvek je bila veoma pozitivna iako su mnogo teško živeli. Na polasku je kazala da će sin doći da ga uzme kada se telefon napuni – priča Ivana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Bilo je nešto posle 18 sati kada smo začuli vrisak, pomislili smo da je neku mačku zgrabio pas. Odjednom smo začuli Marijanin jauk : - Jao sine, jao sine... Moj brat je prvi istrčao i video ih kako mrtvi leže jedne kraj drugog.

Nismo smeli da im pridjemo dok nije došla policija.. Tada sam uzela jedno ćebe i pokrila ih, bilo mi je žao da tako leže – kaže Ivana.

Za svoje komšije ima samo lepe reči.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- To je siromašna, ali časna porodica. Darko je bio divno dete, nije bilo toga kog nije poslušao. Jadničak, tako je i stradao, hteo je da pomeri žicu, ostala mu je u ručicama i kada je stradao. Imali su taj dug od šezdesetak hiljada, nije bio preveliki jer su struju trošili samo zbog frižidera i te jedne sijalice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nisu imali odakle da ga plate, pa su im pre godinu i po dana isključili struju. Priključili su se sami na banderu, ali izgleda da to nije bilo uradjeno kako treba i to je dovelo do tragedije – kaže komšinica tragično stradalih ljudi.

- Marijanin suprug Slađan Marković je u vreme tragedije bio u Beogradu gde je radio.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Dočekale su me najcrnje vesti.... Nadničio sam da bih porodici obezbedio bolji život. Sada mi je sve džabe, da mi daju stan u Beogradu ni to me ne bi utešilo. Živeli smo kao sirotinja, ali smo bili zajedno... ostadoh bez žene i sina u jednom trenu. A, jedva sam se oporavio nakon što smo ja i Slađana izgubili ćerkicu u šestom mesecu života – jaukao je ožalošćeni čovek.

Majka i sin su sahranjeni su danas u Glogovici.

(D.R.)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majkl

    21. april 2017 | 23:01

    Е сиротињо и Богу си тешка. Погледај добри Господе мало и овај твој намучени и напаћени народ. Спаси предобри Господе, људе твоје, који ти се моле и верују у тебе. Шта су ови јадни људи теби згрешили у беди својој? Срце ми се цепа због њих. Подари им Господе мир и пут у рајско насеље, где праведници почивају. Нек им је вечни покој и мир.

  • Patriota

    21. april 2017 | 23:11

    Drzavooooo!!!!! Dokle vise ovako da zmuris nad necijom sudbinom?

  • Tiki

    21. april 2017 | 22:38

    Tragedija! Jadni ljudi! Joj drzavo Srbijo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA