≫ 

Stravična eksplozija u ruskoj školi: Jedno dete poginulo, 11 povređeno, kada je učenik doneo granatu u učionicu! (VIDEO)

- Jedan od učenika osmog razreda je u školu doneo granatu, koja je eksplodirala u učionici sa kompjuterima - potvrdio je direktor srednje škole

  • 3

U republici Dagestan u Rusiji najmanje jedanaestoro učenika je povređeno, dok je jedno dete preminulo u eksploziji koja se dogodila u školskoj učionici.

Misteriozni napad na Siriju: Svi optužuju Izrael, a nema nikakvih dokaza za to!

Incident se dogodio u selu u oblasti Agvali u severnom Kavkazu. Prema prvim informacijama, troje od povređenih jedanaestoro dece se nalazi u kritičnom stanju, piše RT.

- Jedan od učenika osmog razreda je u školu doneo granatu, koja je eksplodirala u učionici sa kompjuterima - potvrdio je direktor srednje škole Agvalinskoj, Šamil Abakarov.

Tamošnje vlasti potvrdile su da je u školu doneta granata koja je zatim eksplodirala, a učenik koji je eksplozivnu napravu doneo zadržan je u pritvoru.

Policija pokušava da utvrdi odakle je tinejdžer nabavio granatu i kako je uspeo da je unese u školu, prenosi Interfax.

Istraga je u toku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA