SAMOUBISTVO UŽIVO NA FEJSBUKU: Devojka ga je ostavila, pa je zgrabio pištolj i pucao sebi u glavu! (FOTO)

Snimak njegovog samoubistva bio je pogledan čak 1.000 puta pre nego ga je policija uklonila sa interneta

  • 0

Potpuno skrhan raskidom sa devojkom, 49-ogodišnji Džejms M. Džefri iz Alabame, pucao je sebi u glavu i svoje samoubistvo prenosio uživo na Fejsbuku.

Prelepa Ruskinja prenosila svoju smrt uživo: Jeziv snimak prikazuje momenat kada ju je ubio autobus (VIDEO)

Ovaj nesrećni čovek iz Robertsdejla u utorak je prenosio uživo na pomenutoj društvenoj mreži, i iz čista mira je u jednom momentu zgrabio pištolj i pucao sebi u glavu.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Užasnuti gledaoci, koji su u tom momentu pratili njegov video, odmah su pozvali policiju, potvrdili su tamošnji mediji, piše Dejli mejl.

Policijski šerif Boldvin okruga izjavio je da je policija zaprimila poziv od jedne žene koja je rekla da je zabrinuta za Džefrija koji je prestao da joj se javlja na telefonske pozive. Upravo ta žena i pokojnik bili su u fazi raskida u momentu kad se cela tragedija događala.

U momentu kada je policija krenula ka Džefrijevom domu, primili su još jedan poziv da je navodno upravo osoba kod koje su krenuli izvršila samoubistvo uživo preko društvene mreže.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Šerif je nakon konstatovanja smrti otkrio da je snimak njegovog samoubistva bio pogledan čak 1.000 puta pre nego ga je policija uklonila sa interneta.

Na nesreću, Džefri možda jeste poslednji, ali nije jedini koji je svoje samoubistvo snimao uživo na društvenoj mreži, jer ovaj jezivi trend postaje sve popularniji. Pored samoubistava, uživo su na društvenim mrežama snimana i ubistva kao i nesrećni slučajevi ljudi koji se snimaju u momentu kada baš zbog nepažnje poginu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA