Čuli su njihove jauke dok su goreli, ali nisu mogli da im pomognu: Jeziva svedočenja ratara o smrti majke i sina

Automobil je goreo, a vatru nisu mogli da ugase protivpožarnim aparatim iz svojih poljoprivrednih mašina

  • 2

Kornelija Bećinski (33), njen sin Nikola (12) i snaja Stoja Ljubišić (29), svi iz Srbobrana, nastradali su prekjuče u jezivim mukama u zapaljenom "renou senik", posle direktnog sudara s "folksvagenom polo" na putu Srbobran - Feketić. Ratari koji su na obližnjim njivama sejali kukuruz čuli su su njihove jauke i pokušali da im pomognu, ali je to bilo nemoguće.

Troje poginulo kod Srbobrana: Teška saobraćajna nesreća na putu za Feketić

TUGA: Ovo su majka i sin koji su živi izgoreli u autu u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Srbobrana (FOTO)

U polu su teško povređeni i supružnici iz Subotice Ana (35) i Dejan (35) Bažant.

Izvor iz istrage kaže da se stravičan sudar dogodio u popodnevnim satima, na deonici puta u blizini jedne oštre krivine.

Kornelijin rođak kaže da se "reno" od siline udarca odbio, sleteo s puta i zapalio se.

- Kornelija, Nikola i Stoja su živi izgoreli. Ratari koji su na obližnjim njivama sejali kukuruz čuli su su njihove jauke i pokušali da im pomognu, ali je to bilo nemoguće. Automobil je goreo, a vatru nisu mogli da ugase protivpožarnim aparatim iz svojih poljoprivrednih mašina - ispričao je Kornelijin rođak.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Nastradali su se vraćali iz Subotice, gde je Kornelija, koja je bila za volanom "renoa", predala dokumentaciju za sticanje mađarskog državljanstva.

Poznanik stradale žene rekao je da je Kornelija bila samohrana majka, koja je zadržala muževljevo prezime.

- Dugo je radila u jednoj pekari, a kasnije u hamburgeriji. Svi je znamo kao izuzetno ljubaznu i vrednu osobu - rekao je čovek.

Odbornici Skupštine opštine Srbobran juče su minutom ćutanja odali počast poginulim sugrađanima.

Što se tiče bračnog para Bažant, oni su u teškom stanju na Intenzivnoj nezi u Opštoj bolnici u Vrbasu. Ana je u veštačkoj komi i prošla je gore od Dejana.

- Polomljen joj je vratni pršljen, izvršili smo operaciju tankog creva i trenutno je u veštačkoj komi zbog povrede drugog vratnog pršljena. Dejan ima dosta povreda, ali je on u boljem stanju od Ane - rekao je doktor Boris Uljarević.

Ana i Dejan imaju dvoje maloletne dece.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poljska

    28. april 2017 | 09:10

    Da li morate da opisujete te užasne detalje? Lučno ne verujem u to. Mislim u nadam se da su zbog siline sudara i majka i dete preminuli na licu mesta ili da su bili u nesvesti i da nisu bili u svesnom sranju kada se automobil zapalio. Kako god, mogli ste bez tih detalja. Neka im je laka crna zemlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA