Predstavljena knjiga o trčanju čuvenog Harukija Murakamija! (FOTO) (VIDEO)

Prisutni su na održanoj promociji imali prilike da čuju najzanimljivije odlomke iz knjige, ali i da se upoznaju sa konceptom i vizijom Run ’n More prodavnice, koja predstavlja jedinstven trkački koncept na ovim prostorima

  • 0

Knjiga jednog od najpoznatijih svetskih pisaca, Harukija Murakamija, "O čemu govorim kad govorim o trčanju", svečano je predstavljena domaćoj javnosti u jedinstvenoj Run ’n More prodavnici.

Izdavačka kuća Geopoetika po prvi put je objavila navedenu knjigu na srpskom jeziku, i na taj način čitalačkoj publici predstavila misli čuvenog pisca, koji na nesvakidašnji način piše o sebi, o svojim životnim principima i nekim ličnim lekcijama koje je naučio trčeći.

- Izuzetno mi je drago što se promocija nove Murakamije knjige odigrava u prodavnici Run ’n More, jer smo na taj način povezali upravo ono što je i Murakami povezao u svom životu – književnost i trčanje. Iako knjiga poznatog pisca i pasioniranog trkača sadrži opise trčanja maratona i ultramaratona, kao i pripreme za trke, tempiranje forme i podatak o omiljenoj marki patika,  ipak je ovo pre svega knjiga o vezi trčanja i pisanja. Predstavljen je Murakamijev odnos prema pobedama, naporima, iskušenjima i upornosti, što je razlikuje je od svih njegovih knjiga do sada objavljenih na srpskom jeziku - izjavila je Jasna Novakov Sibinović, izvršna urednica izdavačke kuće Geopoetika.

Foto: Promo Foto: Promo

Prisutni su na održanoj promociji imali prilike da čuju najzanimljivije odlomke iz knjige, ali i da se upoznaju sa konceptom i vizijom Run ’n More prodavnice, koja predstavlja jedinstven trkački koncept na ovim prostorima.

- Od same ideje otvaranja specijalizovane prodavnice za trkače bilo je jasno da će Run ‘n More biti prostor koji nudi više od vrhunske opreme, kako i sam naziv kaže. Zbog toga se trudimo da javnosti približimo trčanje kao stil života. Murakamijeva knjiga je primer našeg zalaganja da iskustva, razmišljanja i savete trkača podelimo sa našim potrošačima, na način kako je to učinio jedan od najznačajnijih savremenih pisaca - izjavio je Uroš Zmijanac, menadžer koncepta Run ‘n More.

Foto: Promo Foto: Promo

Knjiga "O čemu govorim kad govorim o trčanju", Harukija Murakamija dostupna je u specijalizovanoj Run ’n More prodavnici, kao i na online shop-u  po ceni od 836 dinara.

Delić atmosfere sa promocije možete videti u sledećem videu:

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA