Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Sutra će u Beogradu biti promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ali, sutra je ipak najvažniji praznični dan, pa nam ni oblaci ne mogu ništa. Za sve one koji su rešili da za 1. maj odu u prirodu na uranak, Telegraf u nastavku donosi kako će vremenska prognoza izgledati sutra po satima, a najvažnija informacija glasi: dva puta u toku dana glavni grad i njegovu okolinu posetiće kišni oblaci. Više o tome pročitajte OVDE.

Osuđenici u srpskim zatvorima u svojim radionicama prave hiljade različitih proizvoda za veliki broj srpskih firmi i institucija. Nešto od toga je za izvoz. Lane su pravili i poklon za englesku kraljicu. Među proizvodima koje izrađuju, ima i onih koji su osmislili baš osuđeni, a tržište ih prihvatilo. Pošto odsluže kaznu, neki od robijaša postanu uspešne zanatlije.

Makedonska policija uhapsila je četvoricu od ukupno 15 osoba označenih kao organizatori nasilja u parlamentu, u kojem je povređeno stotinak osoba, a zemlja dovedena na ivicu vanrednog stanja. U Skoplje, na susrete sa liderima, stigao je američki izaslanik Hojt Brajan Ji. SDSM najavljuje skoro formiranje vlade, dok VMRO-DPME optužuje rivale za izazivanje građanskog rata. Više o tome pročitajte OVDE.

U današnje vreme sve se snima i šta god učinite, dobro ili loše, neko, negde vidi. Pogotovo ako ste u nekoj prodavnici. Za to očigledno nisu marile ova žena i njena saučesnica, kada su mušteriji jedne radnje u tržnom centru u Novom Sadu, ukrale novčanik. Kamere za nadzor su sve zabeležile.

Prvi maj nam je pred vratima, a to znači da je roštiljanje u prirodi s porodicom i društvom neizbežno kada je ovaj praznik u pitanju, pa shodno tome donosimo vam par saveta kako da što lepše organizujete roštilj. I naravno, još samo lepo vreme da nas posluži i dobar provod je zagarantovan. Više o tome pročitajte OVDE.

Žena čije je telo jutros pronađeno u vagonu na železničkoj stanici u Beogradu je tu najverovatnije i živela.

Crvena zvezda je zabeležila pobedu protiv Vojvodine u 3. kolu plej-ofa i vratila se na prvo mesto na tabeli! Lud meč viđen je na Marakani, gde je sve rešeno u poslednjih 10 minuta, kada su pala i oba gola. Prvo je Kanga u 82. minutu postigao gol sa bele tačke, da bi u 90. minutu Plavšić iz kontre rešio sve dileme.

Po 31. put zaredom, Partizan je neporažen! Crno-beli su savladali Napredak u trećem kolu plej-ofa rezultatom 3:1. Više o ovoj utakmici pročitajte OVDE!

I dok publika željno iščekuje novu sezonu serije “Ubice mog oca” reditelj Gaga Antonijević već uveliko sprema brojna iznenađenja!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA