≫ 

Ubijen bračni par u Baru: U Dušana i Vesnu pucao komšija?

Jegdić je osumnjičen da je jutros provalio u kuću bračnog para Kalezić i da ih je usmrtio pištoljem

  • 5

U barskom naselju Šušanj ubijen je bračni par Dušan (64) i Bosiljka Kalezić (52), pišu "Vijesti". Policija je uhapsila njihovog komšiju Uroša Jegdića zbog sumnje da je nakon svađe pucao u komšije.

Teška nesreća kod Bara: Srbi se isprevrtali u "opelu". Vozilo UNIŠTENO

"Vijestima" je iz policije rečeno da je Jegdić uhapšen dok je pokušao da počini samoubistvo.

- Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbednosti Bar su pronašli i oko 10:30 časova lišili slobode U.J. (55) iz Bara, koji je kako se sumnja danas tokom ranih jutarnjih časova lišio života komšije, bračni par D.K. (64) i B.K. (52).

U.J. je nakon izvršenja krivičnog dela bio u bekstvu a policijski službenici su ga pronašli pretragom terena. Teško ubistvo počinjeno na štetu D.K. i B.K. je Centru bezbednosti Bar prijavljeno jutros oko 08:50 časova.

Ubrzo nakon prijave događaja, službenici CB Bar su došli do identiteta U.J. kao lica za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično delo i od tog momenta su tragali za njim. Pronađen je i lišen slobode oko sat i po nakon prijave događaja - saopštili su iz Uprave policije.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Jegdić je osumnjičen da je jutros provalio u kuću bračnog para Kalezić i da ih je usmrtio pištoljem.

- Na osnovu podataka kojima raspolažemo, sumnja se da je U.J. tokom ranih jutarnjih časova provalio u kuću komšija D.K. i B.K, koja se nalazi u mestu Šušanj, te da ih je lišio života upotrebom vatrenog oružja odnosno pištolja „CZ“.

Službenici CB Bar su tragajući za U.J. na jednoj lokaciji pronašli pištolj koji je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja ovog krivičnog dela. Na licu mesta se vrši uviđaj. Tela D.K. i B.K. će biti upućena na Odeljenje sudske patologije u Kliničkom centru u Podgorici radi vršenja obdukcije.

Pištolj, kao i ostali izuzeti tragovi sa lica mesta, biće upućeni u Forenzički centar radi veštačenja. Sledi dalja kriminalistička obrada - kazali su iz Uprave policije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин Бар

    5. maj 2017 | 12:18

    Pa dokle vise.Bar je ,od mirnog grada,postao Crnogorski Cikago. Samo za par dana bilo je DVA ubistva,Dvije saobracajne nesrece,sa smrtnim posledicama,.Jednan saobracajni udes sa Tri teske povrde. Mnogo,i za Milionski grad,a kamoli za jedan Grad od 20.000. Stanovnika.

  • Суд

    5. maj 2017 | 13:15

    Што га непустише да се убије?!

  • Milka

    5. maj 2017 | 11:36

    Zalost i tuga i neka pocivaju u Bozjem raju ?a sigurno su moji Srbi a komsije neznam ..saznacemo?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA