TEŽAK UDES KOD BLACA: Kamion vukao automobil 100 metara, dvoje poginulo

Nesreća se desila kada je teretno vozilo naletelo na putničko koje je izlazilo sa sporednog puta i nakon sudara, vuklo ga van puta nekoliko stotina metara, sve dok nije udarilo u objekat pored puta

  • 1

U saobraćajnoj nesreći koja se sat posle ponoći desila u centru Blaca dve osobe su izgubile život. Reč je o vozaču i suvozaču putničkog vozila na koje je naleteo kamion sa registarskim tablicama Sjenice.

Jeziva saobraćajna nesreća: Automobil se prepolovio od udara, Alen i konobarica Petra na mestu mrtvi

Nesreća se desila kada je teretno vozilo naletelo na putničko koje je izlazilo sa sporednog puta i nakon sudara, vuklo ga van puta nekoliko stotina metara, sve dok nije udarilo u objekat pored puta.

Kako je saopšteno u prokupačkoj policiji, na licu mesta stradali su vozač putničkog vozila (21) i suvozač (41), dok je vozaču kamiona (23) određeno zadržavanje do 48 sati.

Daljinac baner

(B.R. / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    21. maj 2017 | 16:52

    Kakva noć toliko mrtvih u saobraćaju.nama rat nije ni potreban koliko stradamo .statistike saobraćajne policije svaka godina sve manje s.slučajeva.ne verujem baš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA